sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Illallinen kahdelle :)

Tai olihan meitä neljä syömässä, kun lapsetkin olivat mukana, mutta siis mies palaili eilen työreissulta Amerikasta ja me riemuitsimme siitä! Varsinkin perheen pieni prinsessa oli isin tulosta sekaisin, ei päästäny isi-raukkaa edes kahvia juomaan :) Vaikka taisi isi olla vain onnellinen, kun pienet silmät loistivat onnesta. Eikä tämä isokaan prinsessa hirveästi valittaa voi, kyllä oli ihana saada mies takaisin ehjänä kotiin! Eikä vähiten tuliaisten vuoksi! Kyllä on mies reilun 10 vuoden aikana oppinut, että vaimo pitää sisustuksesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Meillä olikin ilo ja kunnia tehdä isille kolmen ruokalajin illallinen, josta hän kyllä kovasti piti.
Punaiset juomalasit olen ostanut reilu vuosi sitten Ikeasta eikä oltu ennen eilistä vielä koskaan niitä käytetty. Vähän vaihtelua kattaukseen :)


Tällä kertaa käytin Villeroy & Boch:in New wave-astioita. Keräilen itse asiassa kahta sarjaa Villeroy & Bochilta. Oispa muuten joskus ihana päästä käymään siellä tehtaanmyymälässä, joka on pohjois-Saksassa...


Maalasin loppuviikosta keittiön baaropöydän valkoiseksi ja olen vähän miettinyt, mitä teen tuoleille. Tuo tumma koripinta ei ole mun suosikki... Pöytä toimii meillä aamiaispöytänä sekä näin illallisilla apupöytänä astioille.


Ja lopuksi äidin tuliaisia :)Hyvää toista adventtia!


5 kommenttia:

 1. Upea kattaus ja aivan valloittavia nuo kynttilänjalat ja muut somisteet. Ihania astioita. kaikki näyttää niin täydelliseltä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kattaukset
  ja kivaa oli varmasti saada isi kotia
  ja tuliaisetkin ihania;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja ihana kattaus :) Ja astiat ovat niin minun makuuni :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kattaus!! Mukavaa, että saitte isin kotiin :))

  Hyvää Itsenäisyys- ja Nikolaus -päivää teille!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Muksaa päivää!

  VastaaPoista