keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Piparkakkukylä

Eilen tein pieniä piparkakkutaloja, joita olisi tarkoitus antaa lasten tarhakavereille ja tarhan tädeillekin. Tällä erää tein kuusi, vaikka tarkoitus oli tehdä puolet enemmän. Pöytätila ei vaan keittiössä ole mikään suuren suuri ja oli pakko jättää loput toiseen kertaan. Nostelin talot pöydälle ja niistä muodostui kiva kylä, ihan kuin saksalainen kyläpahanen :) Lopuksi käärin talot sellofaaniin ja toivottavasti tällä viikolla pääsemme niitä jo antamaan eteenpäin. Poika on nyt kuumeessa, joten ainakin huominen menee kotona...
Jokaiseen taloon laitoin poron vahdiksi :)Tässä kaikki kuusi pientä taloa sekä iso talo, joka jää meille.Tässä talot lähtövalmiina...Ja lopuksi vielä kuva meidän pianon jakkarasta, jonka päälle nakkasin lampaantaljan. Ei oikein mitään muuta paikkaa tuolle taljalle nyt löytynyt ja tuohonhan se kyllä käy.


Mukavaa iltaa!8 kommenttia:

 1. Ompas paljon kauniita piparkakkutaloja :)

  VastaaPoista
 2. Löysin sattumalta blogisi, aivan ihana on! Linkitän sinut nyt saman tien myös :)
  Nähdään taas!

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköisiä piparkakkutaloja!
  Ihana blogi sinullakin....... :)

  VastaaPoista
 4. Ihania pikku taloja!Minä en ole tehnyt enää taloja,kun poltin muutama vuosi sitten monta sormea kuumalla sokerilla:) Lapsille jäi varmaan traumoja,kun kielenkäyttö kasatessa ei ollut mitään hienoa:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat! :)

  VastaaPoista
 6. Oi että, miten sä ehdit ja jaksat. Mun pitäis tehdä vaan yksi...no sain tästä vähän inspiraatioota omiin leipomuksiini:)

  VastaaPoista
 7. Kunpa miehellekin riiittäs vähän aikaa ;)

  VastaaPoista
 8. Hehee Janne :) Mä tahdon olla sellanen ihminen, että kun aamulla herään ja aamukahvin juon, niin koko ajan pitää olla tekemistä. Kuten edellisestä kommentista vois päätellä, niin mies haluais, että ottaisin vähän rennommin välillä :D Mut eihän sitä omalle luonteelle mitään voi, kun on tekemistä niin on!

  Muksaa päivää!

  VastaaPoista