maanantai 6. joulukuuta 2010

Joulupullaa ja Nikolausta

Uskokaa tai älkää, mutta täällä sataa vettä. Voi että, ei ole kyllä yhtään kivaa. Onneksi loppuviikoksi on luvannut taas lumisadetta. Ainakaan toistaiseksi lumet ei ole sulaneet, sen verran paljon sitä on. Tätä tämä Saksan talvi tahtoo olla yleensä. Vettä, räntää ja joskus lunta. Pitää olla tyytyväinen, että saatiin sentään viikko nauttia kunnon talvesta! Eilen tehtiin pullaa ja torttuja jouluksi. Tänään tulee ystäviä juhlistamaan itsenäisyyspäivää, joten on kiva tarjota pullaakin :)

Tänään tarhassa vierailee Pyhä Nikolaus ja jakaa lapsille pienet lahjat. Tyttö ei voi olla tästä osallisena, kun on silmätulehduksessa ja kotona :( Ehkä ensi vuonna sitten :)
Puolen kilon taikinasta tuli kiva satsi pullaa.


Pienet kätöset olivat jälleen apuna. Poika oli jo itseasiassa aika taitava leipuri!


Ja vielä pienemmät kätöset olivat lähinnä vaivaamispuuhissa :)
Uunista jo hyvä tuoksu kohoaa!
Nami, nami. Tuoretta pullaa!Ja torttujakin, jos makeannälkä yllättää :)


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!4 kommenttia:

 1. Heippa! Meille Sinterklaas (Sint Nikolaas) toi lahjat jo eilen ja tänään on hänen oma syntymäpäivänsä joten lapsille on kerrottu että hän on lähtenyt takaisin Espanjaan höyrylaivallaan:) Mutta onkin siis tullut Saksaan:D

  Ihania leivonnaisia, harmi kun on niin monta kilometriä välissä, kutsuisin itseni muuten kahville:)Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Oi joi mitä herkku pullia
  tuli vesi kielelle;)

  Paranemista sinne<3


  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Heissan!

  Vai on siellä satanu vettä :( se on kylläki innottavaa näin joulun aikaan, mutta hyvä kun edes viikon verran olette saaneet lumesta nauttia ja toivotaan ettei se sula kokonaan pois!

  Paranemisia <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Ja teretulemast kahville Sissi ;)

  VastaaPoista