keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Suklaatia 24 päivää :)

Tänään alkoi sitten joulun lähtölaskenta. Ei tehny tiukkaa aamupuuron syönti meidän lapsilla, kun tiedossa oli ekan luukun aukaisu joulukalenterista :) Tässä kuvia erään tavaratalon ikkunasta, johon oli rakennettu jouluinen pehmolelu-unelma.


Ja tässä kuvia meidän lasten kalentereista ja ekan luukun aukaisusta:


Tytöllä on prinsessakalenteri


Ja pojalla merirosvokalenteri.


Kyllä nuo pienet sormet niin taitavasti ja sinnikkäästi avasivat luukkua :)Tätä herkkua saa syödä joka päivä tässä kuussa!Rentouttavaa päivää!4 kommenttia:

 1. Aivan mahtavasti panostettu jouluun.Olisi kiva päästä ihan lähelle katselemaan tuota ikkunaa.

  En varmaan pysyis nahoissa jos olisin tuolla markkinoilla.Aivan ihanaa jouluista tunnelmaa.

  Muistan miten tärkeää meillä oli tuo suklaa joka päivä.

  Mukavaa tunnelmallista joulukuun alkua.

  VastaaPoista
 2. Apua mitä kuvia! Mä en varmaan pääsisi tuon ikkunan edestä pois vaan tuijottelisin sitä monet tunnit - ihana.

  Ihanat prinsessa Lillifee ja kapteeni Sharky kalenterit:) Mein pojat tykkää kovasti kapteenista ja hurjista haista:) tai no Julius oikeemmin enää, Danin mielestä kun ovat vauvojen juttu - täh, mun pieni poikani 7v sanoo noin:) Aika kuluu niin nopeasti, kohta jo varmaan star warsitki on ihan vauvamaisii:)

  VastaaPoista
 3. Siis ihanaa joulutunnelmaa, vitsi mitä kuvia! En kyllä pöksyissä pysyisi, jos pääsisin sinne joulumarkkinoille, todella upeaa.

  Mukavaa joulukuun alkua :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Sanna-Riikka: meillä ei poika varmaan muuten edes tiedä tuota kapteeni Sharkyä, minusta se vaan oli kivan näköinen ja ostin sen siksi :) Poika tykkää merirosvoista, ritareista ja dinosauruksista ja tuo kalenteri oli lähimpänä noista kolmesta!

  VastaaPoista