tiistai 8. helmikuuta 2011

Aurinkoa, aurinkoa!

Aurinko ei ainoastaan tee mieltä vireäksi vaan näyttää niin ihanalta myös valaistessaan olohuonetta! Meidän olkkari suorastaan kylpee valossa päivisin, tykkään :) Pari päivää on ollut jo tosi lämmintä, ei millään malttaisi olla sisällä. Tämä onkin sitten viimeinen päivä sisällä, sillä huomenna olen kipsistä vapaa! Jihuu! Lähetän nöyrät Kiitokset yläkertaan, että olen saanut voimia tähän kuuteen viikkoon ja kaikki on mennyt hyvin sekä nopeasti! Kiitos Taivaallinen Isäni!

Kiitos myös auringosta!

Kiitos valoisista päivistä!
Kiitos, että valosi valaisee jokaisen nurkan!

Kiitos, että valo yltää sinnekin, missä sitä ei uskoisi näkevän!
Kiitos, että valoa on paljon!
Kiitos, että valo valaisee meidän sydämemme ja säteilee ympärillemme!
Kiitos!


Valoa sydämiinne!

11 kommenttia:

 1. Voi, jokos se kuusi viikkoa vierähti!! Hienoa, pääset taas vapaammin liikkumaan, toivottavasti jalkasi kuntoutuu hyvin.

  Meillä täällä tupruttaa vaan lunta, mutta onneksi eilen oli ihana aurinkoinen (tosin hyytävän kylmä) päivä :))

  VastaaPoista
 2. Sun lähettämä aurinko on myös täällä<3

  Ihana valo!

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Muutamia vuosia sitten olimme juuri näihin aikoihin Saksassa ja siellä oli jo reilut +10c lämmintä :) eli paljon pidemmällä oli kevät kuin täällä Suomessa. Kuinka lämmintä siellä nyt on?

  Ihanaa aurinkoista päivän jatkoa! :) ...täällä tupruttaa vaan lunta :/

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille!

  Helena: Kyllä, kuusi viikkoa meni, että hupsista vaan :) Tää kipsikenkä on kyllä kätevä, on voinut jo nyt kuntouttaa jalkaa... Kävely sujuu tämänkin kanssa hyvin ja liikerata on vapaa, joten senkään kanssa ei pitäisi tulla ongelmia!

  Päm: Täällä on ollut nyt n.15 astetta pari päivää, tänään on vähän viileämpää, oisko kymmenisen astetta, mutta aurinkoista kuitenkin :) Tuntuu ihan Suomen toukokuulta! Aurinkoista päivää sinnekin!

  VastaaPoista
 5. meillä oli täällä ruotsissa tänä aamuna oikein kunnon loskakeli, ja harmaata!päivän mittaan sentään parani, aurinkokin uskaltautui esille.mutta pakastumaan päin täällä...
  aurinkoisia päiviä sinne, ja ihanaa kun pääset kipsistä eroon !!! <3

  VastaaPoista
 6. kauniita kuvia ja ihanan valoisaa tosiaan. Ihailen aina vaan tuota teidän ruokailuryhmää, se on ihana :)

  VastaaPoista
 7. Miten paljosta saamme olla kiitollisia! Ihanaa, kun olet sen oivaltanut. Miten totta, että saamme vaeltaa valossa ja totuudessa ja totuus tekee meidät vapaiksi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Kirsikka! :) Paljon aurinkoisia päiviä sinnekin!

  Johanna: kiitos kovasti!

  Marita: Niinpä! Kyllä meillä kaikilla on jotain aihetta kiitokseen, usein vaan ihmisillä ne puutteet voittaa sen, mitä on jo saanut... Kunpa sitä osaisikin olla ihan kaikesta kiitollinen!

  VastaaPoista
 9. Aurinkoa ja Ihanaa Valoa Sinulle myös <3

  VastaaPoista