keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Shoppailuja

Ensiksi haluan muistuttaa, että edellisen postauksen arvonta jatkuu vielä! Kivasti on jo osallistujia ja uusia lukijoitakin on kirjautunut, mikä ilahduttaa aina!

Ystävänpäivä oli tosi ihana! Minulla alkoi fysioterapia ja sain oikein hyvää palautetta. Fysioterapeutti oli yllättynyt, että jalka on toipunut näin nopeasti ja liikkuvuus on hyvä. Kuulemma ensi kesänä jalka on hyvinkin puolimaratonikunnossa. Oma kunto onkin sitten kysymysmerkki, kun on joutunut ensin kuusi viikkoa hölläämään ja vieläkin pitää tyytyä kävelyyn. Vaikka kyllä nämä sauvakävelylenkitkin ovat maittaneet näin pitkän tauon jälkeen! Sitä tarkastelee maailmaa jotenkin ihan uusin silmin :)


Lapsille ostin viime viikolla vähän vaatetta. Tytölle uudet farkut ja tällaisen ihanan "I like shopping!" -paidan :)








Tyttö tykkää paidasta ja käy hänelle kyllä tosi hyvin.




Pojalle löytyi myös farkut. KAIKKI viime vuotiset housut ovat jo nilkkapituisia, huoh. Kauhea, miten nopeasti lapset oikeasti kasvavat! Poika on mielestään cool, kun tunkee kädet housujen taskuun :D





Fysioterapian aikana oli mies hurauttanut kauppaan ja ostanut minulle pitkiä kauniita ruusuja ja sydänsuklaarasian. Suklaathan meni heti, ruusut vielä ilahduttavat meitä.











Olkkarin pöydälle laitoin tämän Aalto -vadin, jonka päällä on Iittalan tuokkuja ja tämä joskus lahjaksi saamani koriste.




Postilaatikkoon tippui myös Vertbaudetin uusin kuvasto ja pitihän sinnekin tilaus tehdä. Liike on alunperin ranskalainen, mutta levinnyt mm. tänne Saksaan. Nykyään ostan melkein kaikki vaatteet lapsille joko Verbaudetista tai Zara kidsistä. Molemmissa löytyy ihanaa vaatetta vaikka kuinka. Katselin tuossa, mihin maihin tuo Vertbaudet toimittaa, ja valitettavasti Suomi ei ollut listalla. Mutta jossain blogissa tais olla, että Ellokselta saisi ainakin jotain Vertbaudetin vaatteita.



Myös kuvaston kuvat on ihastuttavia!





Melkein joka toinen sivu oli hiirenkorvalla lukemisen jälkeen. Tätä kuvastoa onkin jo kovasti luettu, kun vuorotellen tytön kanssa olemme sitä selanneet. Tyttö etsii sielä vain mekkoja ja tuon tuostakin huudahtaa, että "oi, kuinka kaunis mekko! :)


Edellisen postauksen arvontaan pääset tästä

Mukavaa päivää!

13 kommenttia:

  1. "Fysioterapian aikana oli mies hurauttanut kauppaan"

    Joko siellä on autokauppoja tehty ja nyt uudella dieselmersulla hurautellaan? :o

    VastaaPoista
  2. Ei oo tehty autokauppoja - vielä. Katellaan tässä kevään mittaan :)

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita. Olipas sulla kultainen mies kun ruusuja haki. Ja mukava kuulla, että olet saanut jalkasi hyvään kuntoon jo näin lyhyessä ajassa.

    VastaaPoista
  4. Kiva et jalka alkaa parantua:)

    Ihania ruusuja sait kans mieheltä
    niitä on mukava katsella<3

    Lapset sulosia uusissa vaatteissaan!

    Jamssi

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla että jalka on parantunut hyvin ja maratonillekkin ois mahikset!:)

    Ihania shoppailuja! <3

    VastaaPoista
  6. Johanna: onhan tuo mun mies kultainen, oikea dimangi :) Olen kyllä itsekin ollut yllättynyt, miten nopeasti jalka on toipunut, kun menin tietty lukemaan netistä kaikkia kauhutarinoita, miten huonoon kuntoon jalka voi mennä... Onneksi näin päin!

    Jamelia: Kiitos! Ruusut on aivan ihania!

    Niina: kiitos kommentista! Katellaan, miten kunto nousee, jaksaisko puolimaratonia juosta :) Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  7. Joo maratonille vaan! :))

    Vertbaudetin vaatteet on kyllä ihania... Ellokselta olen niitä tytöille tilannut mutta olisipa kiva kun olisi koko laaja valikoima tarjolla..

    Mistä tuo tyttäresi pusero on? Ihana, sopis meidänkin tytöille :)

    Aurinkoista torstaipäivää Baijeriin!

    VastaaPoista
  8. Kiitos Marja! Tuo paita on Takkosta, se on tässä meidän kylällä sellanen todella edullinen vaateliike...

    Muksaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  9. Hei Maria!
    Cosycottagen blogin kautta tupsahdin blogiisi ja oli niin kivan oloista ja näköistä, että ajattelin jatkossakin vierailla :)
    Kotinne näyttää oikein kauniilta ja on aina mukava lukea Suomalaisten elämästä kotimaan rajojenkin ulkopuolelta.

    Aurinkoista kevään odotusta!

    VastaaPoista
  10. ihastuin tuohon tyttäresi paitaan, ihanan pirtsakka ja sopii hänelle :))

    VastaaPoista
  11. Milla: tervetuloa lukemaan blogia, toivottavasti vierailet uudemmankin kerran :)

    S: kiitos!

    VastaaPoista
  12. Vertbaudetin vaatteet sopivat meidän pikkuneidille tosi hyvin, kun mun mielestä niissä on aika pieni ja kapea mitoitus. Yksi harvoista farkuista, jotka ei tipu meidän neidin päältä. Tykkään tosi paljon heidän vaatteistaan!

    VastaaPoista
  13. Kiitos kommentista Mrs J.! Minustakin mitoitus noissa vaatteissa on vähän pienempää, tytölle tykkään, kun ei aina roiku kaikki päällä :)

    VastaaPoista