lauantai 5. helmikuuta 2011

Herkuttelua Runebergin tapaan :)

Hyvää Runebergin päivää kaikille! Meillä herkutellaan, kuten kuvista näkyy :) Mieli muutenkin iloinen, aurinko paistaa ja lämmintä on nyt jo 8 astetta! Tällä kertaa kuvat puhukoot puolestaan:
Herku maistuvat vieläkin paremmille Pip Studion astioista :)Runebergin tortun sisällä vadelmahillosydän, nami!Toiset raapivat ensin parhaat päältä :)


Aurinkoista Runebergin päivää!7 kommenttia:

 1. Hyvää Runebergin päivää!
  Nauttikaa Runebergin tortuista, ja nuo astiat sopivat täydellisesti herkkuihinne. Kiitos kommentistasi viimeisimpään postaukseeni. Se oli hyvä!

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköistä, nam. Ai sinä oot mennyt hankkimaan nuita ihania astioita :D Minäki hypistelin niitä yhdessä sisustusliikkeessä :)

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Voi miten hienoo kuulla, että enää sitten vajaa viikko niin olet vapaa kipsistä, luin siis vanhatkin postauksesi läpi.

  Ihania kuvia kertakaikkiaan olet taas ottanut uusi postaus ja kaikki vanhat mukaan lukien, mitä siis en oo ehtinyt lukea kuin vasta nyt - on ollut kova viikko töissä. Ja vautsi mitkä tuolin päälliset, juu-u sopivat teille kuin nenä päähän;)...

  Kivaa viikonloppua teille!!!

  VastaaPoista
 4. Ompas siellä jo lämmin!:)
  Namis, runeberin tortut on herkkua!!:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille kommenteista!

  Johanna: Sain noita astioita lahjaksi mieheltä elokuussa :) Mun suokkareita!

  Sanna-Riikka: kiva, että kävit kommentoimassa! Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  Niina: aivan ihanat kelit olleet nyt pari päivää, kumpa jatkuis pitkään :)

  VastaaPoista
 6. Runebergin päivä jo illassa. Söin minäkin Runebergin tortun mökillä, mutta vain Pentikin Aino -lautaselta... maalasihiiri. Kiva kuulla, että aurinko on vielä olemassa. Mökillä lunta niin paljon että ei koskaan ennemmin. Hyvää viikonlopunjatkoa sinne Saksaan ja kaikille!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Maria kommentistasi :) Mökillä pitkääkin ottaa rennommin ja syödä vaikka kertakäyttölautaselta, jos siltä tuntuu! Suomessa tosiaan on ollut lumisin talvi aikoihin. Vaikka kyllä Saksankin talvi on ollut normaalia pidempi ja lumisempi... Enää ei täällä onneksi lunta ole ja kevätaurinko paistaa! Kiitos, samoin sinne mukavaa viikonlopunjatkoa!

  VastaaPoista