torstai 3. marraskuuta 2011

Kuulen kutsun vuorien...


Voi kuulkaas, täällä on iskeny sellainen vuorikärpänen, että ei mitään rajaa! Koko ajan on vaan mielessä, että koskas seuraavan kerran pääsee vaeltamaan vuorille. Voin vain kuvitella, kuinka kaunista tuolla on talvella...

Kävimme tiistaina, pyhäinpäivän kunniaksi, vuorivaelluksen Garmisch-Partenkirchenissä. Garmischiin menimme junalla ja perillä olimme n. klo 11. Siitä ei kun vuorta kohti ja sitten vaan nousemaan ylöspäin. Nousimme 1041 m:n korkeuteen, jossa oli ravintola. Siellä joimme mehut ja tasoittelimme hengitystä. Sää oli kyllä mitä mainioin, sillä 16 astetta lämmintä ja aurinkoa oli vähän enemmänkin kuin toivoimme! 10 kilometriä meni lapsiltakin (lähes) mukisematta. Poika vaelsi koko reitin alusta loppuun, tytöllä jalat alkoivat painaa 8km:n jälkeen, ja sen jälkeen isi kantoi prinsessaa :)

Aivan mahtava reissu kaikin puolin. Toivottavasti kuvista saa edes vähän sitä tunnelmaa, jota me saimme kokea!!
Vaellus alkoi tästä.
Tuolla vasemmassa reunassa aika keskellä näkyy ravintola, jossa oli meidän taukopaikka ylhäällä.Maisemat oli, no, melkoista upeat!Tuonne oli matka.Ylhäällä tyttö sanoi, että veljen paidassa oli jokin ötökkä :)

Maisemat ylhäällä ravintolassa. Täällä olisi voinut olla vaikka koko päivän!
Maisema ravintolan vessan ikkunasta :DTuosta ei ois halunnu jalan lipsahtavan...
Alaspäin oli niiiiiin kevyt kävellä!
7 km:n kohdalla pidettiin pieni kaakao/eväspaussi.
Kyllä näissä maisemissa kelpasi kaakaota juoda.

Minä ja muksut :)
Garmisch-Partenkirchen vei mun sydämen <3


8 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunista! Kiitos kun jaoit nämä kuvat kanssamme, eipä täältäpäin tuollaisia maisemia löydy..siukut viikkoonne!

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä ollut ihana reissu! Aivan mielettömän, uskomattoman kauniit maisemat!! Enpä yhtään ihmettele, että on vuorikaipuu..:)
  Reippaita olleet myös teidän lapset, kun matka noinkin pitkä.

  VastaaPoista
 3. Ihania maisemia, kyllä varmasti nautitte matkasta.
  Niin herttainen kuva sinusta ja reippaista lapsistasi,

  VastaaPoista
 4. Vau! Tosi upeat maisemat, siellä etelässä on tosi hienoja paikkoja. Kyllä tuolla kelpaa vaeltaa. Täällä on ihan liian tasaista kunnon vaellukselle :-).

  VastaaPoista
 5. Oi taivas miten mahtavat maisemat patikointiin, uskon kyllä, että tuonne mieli halajaa aina uudestaan ja mikäs on mennessä kun melkein kotiportilta voi lähteä :)

  VastaaPoista
 6. No ei kyllä tuosta paljon vuorimaisemat parane! Upeita kuvia!
  Edelleen ihaillen ihmettelen teidän muksujen, etenkin pikku neidin, sitkeyttä... Kääk, taas tuolla vilistää hämppis, mä en tykkään, kun ne tulee näköjään iltasin kylmää pakoon sisälle...jahtiin!

  VastaaPoista
 7. Uskomattoman kaunista, kyllä noissa maisemissa kelpaa vaeltaa :)

  VastaaPoista
 8. Niin kaunista. Jos asuisin tuolla päin, niin varmasti myös tekisin usein retkiä vuorille!

  Olivia

  VastaaPoista