torstai 26. heinäkuuta 2012

Melkein lomalla jo!

Huomenta kaikki rakkaat lukijat! Kaksi päivää vielä ja me ollaan niiiiin lomalla. Tai no mies ei, mutta me muut :) Mitähän kaikkea sitä tekeekään, kun on aikaa vaikka kuinka! Mitään isompaa matkaa meillä ei ole luvassa, mutta ehkä jotain pientä reissua vuorille. 

Täällä kesä on ollut hyvin vaihteleva. Välillä oli jo vähän liiankin kuuma, kun mittari hätyytteli 35 asteen lukemia, välillä aamuisin ollaan oltu 10 asteen tuntumassa ja vettä on tullut kuin saavista. Nyt on taas lämmintä, 30 asteen molemmin puolin käy mittarin lukemat. Viileimpinä päivinä ollaan lasten kanssa maalailtu, lämpimämpinä lapset viilettävät ulkona ja heitä saa vain huutaa sisälle :)Viikonloppuna oli viileämpi päivä ja poika lähti ystävän synttäreille tässä asussa. Zarasta löysin kivan, ohuen villatakin, joka on kesäksi tosi hyvä! Housut on Takkosta, tuntuu beige olevan nyt muotia, kun sitä on joka kaupassa. 
Villatakissa on kiva kangas ja pinta on ihanan eläväinen.
Viime  viikolla meidän kylällä oli kyläjuhlat ja siellä oli ihan huvipuistotunnelma. Vanhanajan tikkareita, karuselleja ja karkkikojuja. Ihanaa!
Tyttö halusi karkkikepin.Ja poika ison tikkarin :)


Kotimatkalla piti puistossa napata pari kuvaa, kun lapset niin suloisesti käsikädessä kävelivät.
Tästä käännytään jo meidän kotipihaan.

Kyläjuhlilta ostin ihania paahdettuja Cashew-pähkinöitä.

Tyttö on meillä kyllä varsinainen uusi Kylli-täti. Hän maalaa ja piirtää ja koko ajan käy suu :D Tyttö on muutenkin tosi kova puhumaan (ja laulamaan). Maalatessa hän kertoo, mitä nyt tulee ja tarina rakentuu upeasti kuvan ympärille. 

Luovaa päivää!

4 kommenttia:

 1. Voi kun suloisia nuo kuvat, joissa teidän poika ja tyttö kävelee käsi kädessä <3 Ihana pikku Kylli-täti :)

  VastaaPoista
 2. Ei vitsit mitä kuvia!!!! Kai teet taulun tuosta käsi-kädessä kuvasta? Tai no teillä on niin paljon ihania kuvia, että riittääkö enää seinät? No nythän voi tehdä vaikka suihkuverhoja, lakanoita ym. kuvista! Ootko jo käynyt osallistumassa arvontaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Sulla on aina niin ihania kommentteja :) Ajattelin tuosta kuvasta kuvan teettää ja katsoa, jos näyttää yhtä hyvältä kuin ruudulla. Olen itsekin noihin tyytyväinen ;) Tuun ehottomasti osallistumaan arvontaan!

   Poista