tiistai 17. heinäkuuta 2012

Villieläinpuistossa

Huomenta! Kyllä täällä elossa ollaan, vaikka postauksia ei ole niin usein tullutkaan. Poika "valmistui" esikoulusta ja vanhempainyhdityksen jäsenenä olin järkkäämässä juhlia pystyyn. Tarhan opettaja puhui niin kauniisti pojalle, että me vanhemmat itku silmässä kuuntelimme ja iloitsimme pojan hyvästä esikouluvuodesta. Kun poika aloitti tarhan, hän puhui ainostaan suomea. Nyt hän osaa puhua suomea, saksaa ja englantia, kaikkia sujuvasti. Erityisesti opettaja kehui pojan hienoa luonnetta ja kehoitti häntä pysymään juuri sellaisena kuin hän on.  

Vielä on pari viikkoa harrastuksia ja sitten koululaisilla alkaa kesälomat. Jotenkin tuntuu uskomattomalta, että meidän pieni mies aloittaa jo koulutien. Kai sitä itsekin alkaa tulla vanhaksi :)

Alla muutama kuva meidän läheisestä villieläinpuistossa, jossa käymme aina silloin tällöin. Parasta puistossa on peurat, joita lapset voivat syöttää. Ja tietysti merirosvoleikkipaikka, josta ei pääse pois kuin lahjomalla ;)

Kaunista päivää!

4 kommenttia:

 1. Upean näköinen paikka teillä ihan lähellä. suloisia nuo peurat <3

  VastaaPoista
 2. ihania peuroja! ja ihania sanoja pikku miehestä! voi kuinka se aika kiitääkään...

  VastaaPoista
 3. Eikö olekkin kumma, kun lasten kasvamisesta tajuaa, kuinka äkkiä se aika loppujen lopuksi menee... Meilläkin on yksi koulunaloittava:)

  Ihana paikka teidän lähellä! Neidillä on tosi kaunis mekko päällä!

  VastaaPoista
 4. pakko oli tulla vielä tänne kommentoimaan kun ite päästiin tuolla puistossa kans käymään tässä yks viikonloppu - sehän on kerrassaan upea paikka!!!

  VastaaPoista