sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ranskalaisia herkkuja

Ensinnäkin kiitos teille kaikille, jotka kommentoitte matkapostauksiin! En tiedä, miksi Pariisi on valloittanut meidät täysin, siinä kaupungissa on vain jotain, joka vetoaa meihin :) Kotona pääsee hyvin Pariisilaiseen tunnelmaan ranskalaisella musiikilla, macaronseilla ja muilla ranskalaisilla herkuilla. Macaronseja ostin ihanissa väreissä ja ovat muuten todella herkullisiakin. Mocca oli meidän aikuisten suosikki ja lapset tykkäsivät viinimarjan makuisista. Croissantit on koko perheen herkkua, varsinkin suklaatäytteellä ;)
Macaronseja eri makuisina: sitruuna, vadelma, orvokki, viinimarja, ruusu, suklaa...
Suloista sunnuntaita!

7 kommenttia:

 1. Nuo on niin herkullisen näköisiä!!
  Ajattelin kerran vielä kokeille Ellen synttäreille, jos vaikka onnistuisi...
  Tuo ei jostain syystä ole ollenkaan mun bravuuri;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi herkullisia :) Itse sain onnistumaan ekalla kerralla, liekö moukan tuuria vai mitä... Katsoin vasta Leila leipoo sarjaa (lauantain jakso) ja siinä hän neuvoi aika yksityiskohtaisesti macaronsien valmistuksen. Jos näet jostain sen jakson, niin kannattaa katsoa! :)

   Poista
 2. Hassua, että en ole koskaan maistanut macaronseja, mutta mieli tekisi...suloista sunnuntai-iltaa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania tarjottavia ja ainakin nämä oli tosi herkullisia...

   Poista
  2. Minusta on hassua tämä macaronsien suuri suosio ihan yleisestikin. Äkkimakeita ja keinotekoisesti värjättyjä. Meillä niistä ei välitä edes lapset :) Nimim. suomalaisen pullan ystävät r.y.

   Poista
 3. Ihania kuvia Pariisista!! Olen aina luullut disneylandia enemmän muovi-hile-krääsämäiseksi, mutta kuvissahan se on aivan ihana! Matkatkin sinne aika edukkaita, pitää pistää harkintaan... oliko isot jonot joka puolelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan hirmuiset jonot! :) Mutta - kun Disneylandissa ollaan, niin kaikki oli hyvin hoidettu. Esim. Mikki Hiirtä jonotettiin halaamaan 45 min., mutta se tuntui ehkä 15 minuutilta, koska salissa oli iso screeni, josta näki koko ajan piirrettyjä. Lapset siis viihtyivät :) Tosin me oltiin Keski-Euroopan pahimpaan loma-aikaan, elokuussa... Pariisin keskustassa me kuljeskeltiin enemmän syrjässä, joten jonoja ei ollut oikeastaan missään... Suosittelen!

   Poista