sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Olohuoneen väripilkkuja

Suloista sunnuntaita! Kaikki aina ihmettelevät, miten meidän perheessä toimii vaaleat huonekalut ja lapset. Voin sanoa, että hyvin! Ruokailuryhmän valkoiset tuolinpäälliset ovat pestäviä, ja sohvalla ei saa syödä. Näillä pärjää jo pitkälle :)Tuoliin olen ollut todella tyytyväinen. Tässä on kiva istuskella illalla ja lukea hyvää kirjaa tai sisustuslehtiä.
Pariisin tuliaisina toin itselle tämän ihanan kaksikerroksisen tarjoilulautasen. Monet herkut on tullut tästä jo tarjottua. 
Niin ikään Pariisin tuliaisia ovat nämä tyynyt, jotka ostin Maisons du Mondesta. Tykkään kovasti väreistä ja pitsit tuovat pehmennystä romanttisuudellaan.Tämä tyyny vain vei minun sydämen!


Rentoa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Ihania tuliaisia! Viimeinen tyyny on todellinen kaunokainen :)

  VastaaPoista
 2. Väreistä huokuu suloisuus ja harmonia! Ja tuo tuoli on NIIN kaunis! Jos siinä on vielä hyvä istuakin, on se täydellinen. Suloista sunnuntaita sinnekin! Täällä ihana arinkoinen ilma.

  VastaaPoista
 3. Ihania Pariisin tuliaisia.. Pariisi on kyllä niin ihana kaupunki <3 ! Noita suklaamarenkeja täytyy kyllä kokeilla nam ja niin ihanan näköisiä tuollaisenaan! Vaaleilla huonekaluilla pääsee kyllä pitkälle pestävillä päällisillä! :)

  VastaaPoista
 4. Ottaisin koska vaan muutaman tuota tyynyä, jossa kolmea väriä!

  Serkullani on kaksi lasta ja kissa sekä valkoiset sohvat - tietenkin pestävillä vaihtopäällisillä. Hyvin sujuu.

  VastaaPoista