perjantai 25. tammikuuta 2013

Naamiaiset lähestyvät

Parin viikon päästä alkaa talviloma ja sitä ennen vietetään vielä naamiaisia. Täällä ne ovatkin iso juttu! Joka kauppa on täynnä mitä erilaisempia asuja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tyttären tarhassa on joka vuosi oma teemansa ja lasten pitää pukeutua teeman mukaan. Tämän vuoden teema on sadut ja satujen henkilöt. Tarhassa lapset ovat maalanneet ison prinsessalinnan ja erilaisia satuolentoja, jotka on ripustettu seinille. Ensin tytär aikoi laittaa Disneylandista ostetun Tähkäpää -puvun, mutta sitten löysimmekin viime viikonloppuna kauniin keijumekon, johon kyllä itsekin kovasti ihastuin. 

Pojalle koitin ehdottaa, että voisi pukeutua kouluun viime vuoden tapaan apinaksi, mutta hän haluaisi olla ninja tai spider man (tietysti)... Katsotaan, mihin sitten päädytään...


Tytön keijupukuuun kuuluu mekko, kauniisti koristellut siivet sekä haltijakeppi. Viime viikonloppuna mainostamastani Boesnerista (http://www.boesner.com/), ostin passepartouteja ihan kunnon läjän. Olivat lähes ilmaisia (esim. nämä isot, 5 kappaleen paketti maksoi 5 euroa). Ovat tosi paksuja ja hyvää materiaalia! Siellä olisi ollut myös palvelu, josta voi kymmenien eri värivaihtojen joukosta valita mieleisensä ja teettää omaan kuvaan juuri sopivat. Kehyksiäkin oli pilvin pimein, oikea taitelijan unelmakauppa :)Tyttärestä ottamaani kuvaan laitoin valkoiset paperikehykset. Vielä pitäisi lopullinen paikka keksiä näille, koska nuottien alla jäävät piiloon...Vinkkasinkin jo viimeksi, että poika on aloittanut uuden harrastuksen. Joulupukki (siis mummu ja pappa, kiitos!) toi pojalle oman kitaran ja täällä viikolla oli ensimmäiset tunnit. Poika on aivan innoissaan ja harjoittelee nyt kovasti joka päivä. Meillä myös mies soittaa kitaraa, joten nyt on kaksi rämpyttäjää ja korvatulpille löytyy enemmänkin käyttöä ;)

Levollista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana keijukais-puku. Kahden pojan äitinä en juurikaan pääse tuollaisia ihanuuksia ostamaan. Onneksi siskolla on pieni prinsessa (ja toinen kohta syntymässä). Meillä nuoremmalla on myös voimakas Spiderman- vaihe.

  VastaaPoista
 2. Tulee ihanat naamiaiset varmaan
  noin suloisilla asuilla<3

  Komean kitaran on poika saanut
  varmaan kiva kuunnella alussa:P.

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Meidän perheen toiset karnevaalit ovat myös edessäpäin. Asumme siis myös Saksassa ja viime vuonna olimme muiden mukana ihmettelemässä juhlavaa paraatia. Tänä vuonna erityistä on se, että muksujen aloitettua päiväkoti viime vuoden puolella tietää myös sitä, että päiväkodilla on karnevaalijuhlatunnelmaa. Meidän nuorimies huomasi kaupan mainoslehdessä McQueen-asun ja neiti osoitti toimeliaasti prinsessamekkoa. ;)

  (Kommentoin ensimmäistä kertaa vaikka toisinaan luenkin mukavaa blogiasi.)

  -A-

  VastaaPoista
 4. Suloinen Naamiaisasu!
  Kitara on ihana soitin...meilläkin poika on harrastanut kitaransoittoa pienestä pitäen. Nyt hän on jo aikuinen ja perheellinen mies, mutta kitara soi edelleen :)
  Kikka

  VastaaPoista
 5. tuo kauppa olikin hyvä vinkki ja kitarahan on upea - ainakin ulkonäöllisesti sopii teidän kotiin paremmin kuin hyvin!

  VastaaPoista