tiistai 7. toukokuuta 2013

Kesä!

Omenapuut ovat täydessä kukassa, kirsikkapuukin on kauneimmillaan. Lempparipuuni Magnolia on henkeäsalpaavan upea. Tuomen kukinta alkaa olla jo ohi, on ilmeisesti kesä. Illalla on lämmintä ja pimeää, voi siis polttaa terassilla kynttilöitä ja nauttia auringonlaskusta. Joka paikka tuoksuu kesälle. Sateen jälkeen tuoksut ovat voimakkaita ja voi vain nauttia.

Olimme reilu viikko sitten ystäväperheen kanssa ulkona syömässä Münchenissä ja kävelimme syönnin jälkeen kaupungilla ja nautimme tunnelmasta. Münchenissä on ruokapaikkoja, mistä valita ja heti ilmojen lämmetessä terassit aukenevat. Ihmiset nauttivat hyvästä ruoasta ja seurasta ulkoterasseilla. Kesäinen München on ihan parasta! 


Kesä!

Magnolia 


Karkkikauppa :)Kauniisti valaistu talo.


Illalla kaupungilla, lämmintä vielä 24 astetta 

Ihanaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Maria, ihania kuvia. Magnolia on myös minun lemppari, harmi, että täällä meillä se menestyy niin huonosti, tai on kait niitäkin jotka hyvin suomeen sopeutuu, mutta eipä ole tullut vastaan.
  Mun sydämmessäni on myös aina lämmin läikähdys saksalle, sen verran usein ollaan siellä oltu moottoripyöräilemässä ja minä silloin aikanani nuorena tyttönä. Viimeksi kierrettiin Moselin jokilaaksoa ja sinne on kaipuu vieläkin. Ne ihanat viiniköynnökset...ah..
  Aurinkoista kevään jatkoa sinulle Maria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tuija! ♥ Olenkin lukenut tuosta Magnoliasta, että se menestyy huonosti Suomessa. Olisin halunnut sen aikoinaan äidille viedä Suomeen. Nyt voisin istuttaa kotipihaan sellaisen hänen muistolleen ♥

   Kaunista kevättä sinullekin!

   Poista
 2. Ai että miten ihanalta näyttää. :) Täällä saa tuota odotella vielä, siis omenapuun kukkia jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tänään ei niin kaunista, kun sataa vettä, mutta toivottavasti taas pian :)

   Poista
 3. Voi miten kaipaankaan lämpimiä iltoja....ja päiviä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kesäillat ovat kyllä ihan parhaita!

   Poista
 4. voi miten siellä on jo kesä, ihanaa :) Onpas kivan näköinen karkkikauppa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa! :) Olen tuolta karkkikaupasta käynyt ostamassa karkkeja aina lasten synttäreille. Ja ehkä pari pussia omaankin varastoon ;)

   Poista
 5. Tosiaan täällä on nyt kaunista. Kukkivaa ja vihreää :) Ilo käydä töissäkin, kun ollaan koko ajan ulkona puistoissa - paitsi tänään, kun sateli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että satelee nytkin :/ Mutta jospa siellä Italiassa ois lämpimämpää ;)

   Poista
 6. Oih, sielläkin on jo kesä, kivaa!! Täälläkin on vielä nyt +29 astetta vaikka kello jo melkein 21 illalla, rakastan istuskella silloin parvekkeelle ja kuunnella kun ihmiset lähtevät pikkuhiljaa kodeistaan kohti keskustaa ja ruokapaikkoja.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas siellä lämmin!! Täällä tosiaan nyt satelee vettä ja on tosi kylmää, ei huvita paljon nokkaa ulos laittaa...

   Poista