lauantai 11. toukokuuta 2013

Valkosuklaa-mustikkamuffinssit

Nyt voi kuulkaas! Tulee sellainen herkkuresepti, että teidän kaikkien on pakko kokeilla näitä! Aivan uskomattoman ihania valkosuklaa-mustikkamuffinsseja. Parhaita ikinä!





Valkosuklaa-mustikkamuffinssit (12kpl):

2 dl sokeria
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g juoksevaa margariinia tai voita
2 dl tuoreita mustikoita
100 g valkosuklaata

Kuorrutus:

100 g valkosuklaata sulatettuna
mustikoita




1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.



2. Lisää maito, kananmunat ja margariini.



3. Sekoita taikina tasaiseksi.


4. Lisää mustikat taikinaan. Voit käyttää myös pakastemustikoita, mutta sekoita niihin sitä ennen rkl perunajauhoja, jotta ne eivät päästä niin paljon nestettä.


5. Sekoita taikina tasaiseksi.



6. Rouhi valkosuklaa ja lisää se taikinaan.

7. Nostele taikina muffinssivuokiin ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.18minuuttia.



8. Jäähdytä muffinssit ja kuorruta ne sulatetulla valkosuklaalla ja mustikoilla.


















Kannattaa kokeilla, vievät kielenkin mennessään! :)





18 kommenttia:

  1. Nam! Ja hyvää äitienpäivää, tosin surullinen varmaan sinulle tänä vuonna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinne, vaikka vähän myöhässä! Oli kyllä todella surullinen äitienpäivä, yllättävänkin raskasta. Rakasta äitiä on niin tavattoman kova ikävä... Perhe teki kaikkensa, että äidillä olisi kiva päivä ja minä vain itkin - aamusta iltaan :(

      Poista
  2. Nyt tuli kyllä överihelppo resepti, näitä täytyy ehdottomasti testata ja aikas edukaskin (varsinkin jos ite poimii mustikat, joka ei tosin mahdollista täällä!) kun on niin vähän raaka-aineita! Kiitos tästä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä :) Ei muuta kuin hihat heilumaan!

      Poista
  3. Ihana herkku ja mitkä kuvat!

    Kunpa osaisit neuvoa minulle sen tortun, jonka nautin Meissenissa...

    Eilen näin näyteikkunassa Kitzbuhelissa niitä Potter-mukeja, mutta kauppa oli tietenkin su suljettu.

    Miten voit säilyttää linjasi Saksassa! Minä olen nauttinut Apfelstruudelia joka päivä ja tuntuu, että vaatteet puristavat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena :) Jostain syystä en saksalaisista herkuista niin välitä, brezel on mun ainoa heikkous! Toivottavasti saat sen mukin!! Nauti Saksasta :)

      Poista
  4. Kaunis blogi sinulla...ihania kuvia ja aivan mahtavia reseptejä:)Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  5. Kiitos! :) Kiva kuulla, että pidät blogista ja kuvista. Kuvaus on nykyään intohimoni :) Kiitos samoin! ♥

    VastaaPoista
  6. Nämä on niin herkullisia, että naurattaa! Kiitos reseptin jakamisesta.

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Törkeen hyviä! Tehdään jo toista kertaa tällä viikolla! ;)

    VastaaPoista
  9. Eikö tässä tarvitse sähkövatkainta käyttää ollenkaan? Että aineet vain sekoitetaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Kyllä näin on, että en käytä tässä taikinassa ollenkaan sähkövatkainta. Jauhot on hyvä siivilöidä, ettei jää paakkuja, mutta muuten vain kaikki aineet sekaisin ja muotteihin! :) Mukavaa leipomista!

      Poista
    2. Ihana ja helppo resepti! Vaihdoin valkosuklaan tilalle limellä maustetun valkosuklaan. Toi mukavasti raikkautta. Kannattaa kokeilla! :)

      Poista
    3. Kiitos kommentista ja uudesta makuehdotuksesta! Täytyykin kokeilla. :)

      Poista