perjantai 13. marraskuuta 2009

Tunnelmaa!

Ehkäpä jopa joulutunnelmaa. Tauti alkaa helpottaa. Ei ollut sikalentsua, joten tässä nyt odotellaan, milloin päästäisiin rokotteelle. Ollaan jonotuslistalla, koska eka rokotuserä oli jo loppunut lääkäriltä. Luultavasti tyttö ei saa seuraavastakaan erästä rokotetta, koska on alle 3-vuotias. Lääkäri ei halua rokottaa pikkulapsia ennen kuin saa testitulokset, miten rokote pieniin vaikuttaa. Toivottavasti ei ennen sitä lentsua saada! Tänään saapuvat ihanat appivanhemmat ja huomenna olisi tarkoitus mennä miehen kanssa kahdestaan jouluostoksille ja syömään! Jos ehditään, niin olisi kiva viedä myös esikoinen elokuviin, kun täällä näkyy nyt leffateatterissa Niko, lentäjän poika, joka on näkynyt Suomessa jo viime vuonna.

Meillä alkaa olemaan jo aika jouluinen tunnelma ja lapset leipoivat isän kanssa torttuja :) Tänään saapui joulukuusen alle uusi matto H&M:ltä. Milloinkahan se kuusen viitsisi laittaa?! Ihanaa, kun alkaa olla tunnelmaa kodissa!

We are starting to be ok. We are now waiting when could we get the vactination. My parents-in-law are coming today! We have planned that we would go shopping with my husbend to morrow. Let see how it works :)

There are starting to be a christmas atmosphere in here. My children made some christmas bakings with my husbend. I am wondering when would be a good time to put the christmas tree?! I love christmas!

Toivottavasti jouluinen tunnelma välittyy kuvista myös lukijoille! I hope you get good christmas feelings from my pictures!
 

 

 


Mukavaa päivää! Lovely day from,


2 kommenttia:

 1. Dear Maria,
  for the first time I must apologise... I have written already so long no more comment. There will change again.
  Your children are so sweet and help you bake so nicely with the little place.
  Also your sitting room is fantastically become nice.... a mix of Elegance and cosiness... am completely inspired and also meets my taste!!!!!
  So now I wish you a comfortable afternoon, all the best see you soon,
  Elke.

  VastaaPoista
 2. Dear Elke,

  thank you for your kind words! I hope you are feeling well!

  Have a nice week!

  Maria

  VastaaPoista