keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kuulumisia

Tänään on ensimmäinen päivä, kun saan astua jalalla kipsin kanssa koko painolla. Astuminen ei satu, mutta kun kengän liikerata vapautettiin tänään, ni voi tuska! Nilkka pääsee siis vapaasti taipumaan eteen- ja taaksepäin. Jokainen voi kuvitella tilanteen siten, että miettii, miten joskus nukkuu samassa asenossa pitkään vaikka käden päällä, niin sitten kun koettaa suoristaa kättä niin sattuu. Minun nilkkani on ollut paikoillaan kuukauden, lukuun ottamatta edellisen kahden viikon kymmenen asteen liikkumavaraa. Kyllä kai se pikku hiljaa helpottaa, kun sinnikkäästi vaan jalkaa käyttää. 

Toissapäivänä alko oikeasti jo tämä talo kaatua siivon puolesta päälle, jotan siivosin ja siivosin. Neljä tuntia pompin yhdellä jalalla ja puhdasta tuli. Olohuoneen ruokailuryhmään laitoin valkoisen pöytäliinan, lastenhuoneen järjestelin kokonaan mm. puput tulivat nyt lasten sängyille. 

Meidän perhe on kyllä joutunut koville heti tähän vuoden alkuun. Ei siinä vielä mitään, että minä katkaisin jalkani, vaan miehellä nousi ennätyskuume tässä pari iltaa sitten. Hän vain paleli ja paleli vaikka kuinka koitti lääkettä ottaa. Illalla kuumetta oli 40.8 astetta ja lääkäri tuli käymään kotona. Korvatulehdus oli äitynyt tosi pahaksi. Että se niistä homeopaattisista vaihtoehtohoidoista! En oo ikinä sellaseen uskonu enkä usko tästä eteenpäinkään. Jos bakteeri alkaa jyllämään, niin kyllä sitä antibiootit tarvii ja sitä mieltä oli lääkärikin, kun riensi kotiin tuomaan lääkkeet :)Olkkaria nyt.Pupu pääsi vuorostaan pojan sängylle.

Tyttö nukkui päikkärit toppaliivi päällä :D

Pojan aarteita: Pariisista ostettu lentokone, joululahjaksi saatu merirosvolaiva...

Kummitädiltä saatu krokotiili, synttärilahjaksi saatu karttapallo ja iso dinosauruskokoelma :)
Meidän molempien lasten suosikkilelu oli pienenä Brion palikkalaatikko. Poika sai sen 1-vuotis synttärilahjaksi ja on ollut kovassa käytössä. Nyt sillä ei enää kukaan leiki, mutta annan sen olla muistona. Suosittelen Brion tuotteita muutenkin! Vaikka ovat vähän kalliimpia niin kestävät vaikka ja mitä! :)

Meillä on muuten taas talvi. Lunta satanut vaikka kuinka paljon ja lisää tulee. Kesä ois nyt kiva.


Aurinkoa viikkoonne!


10 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä pikkuhiljaa! Toivotaan, että mieskin paranee nopeasti...olen aina ihaillut teidän kristallikruunua. Onko se ostettu ulkomailta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marita! Mies alkaa olemaan jo ok, antibiootit vaikutti nopeasti :) Ja se tuntuu minusta jo riemuvoitolta, kun voi kävellä ilman sauvoja, vaikka tuo kipsi nyt vielä vajaa pari viikkoa onkin.

  Kristallikruunun olen ostanut täältä Saksasta. Tilasin sen jostain nettikaupasta, mutta en enää muista, että mistä. Mulla on nyt joku villitys, että haluaisin myös keittiöön ja yläkerran aulaan kristallivalaisimet ja itse asiassa yhden löysinkin netistä, nyt tarvii vaan miehen suostumuksen :) Ei kuulunu riemunkiljahduksia, kun kerroin, että pitäis vaihtaa valaisin yläkerran kattoon ;)

  VastaaPoista
 3. Voi että kun on kodikasta ja olkkari näyttää niin mukavalle. Tuo pupu tossa pojan sängyllä oli niin lokoisen oloisasti, että siihen kyllä nukahtaa varmasti nopeasti ja nuo tytön päikkärit. Kerrassaan sööttejä kuvia.

  Mukava kuulla, että kipsisi on poissa ja ikävä kuulla miehen kuumeesta. Toivotaan, että taudit helpottavat pian.

  VastaaPoista
 4. Onnea jalan kuntoutukseen! Hitaasti mutta sitkeästi hyvä tulee! :)

  VastaaPoista
 5. Kaaponkammari: Kiitos kommentista! Siis kyllä mulla kipsi vielä on, mutta nyt saan sen kans astua. Kiitos myös kehuista, kiva, että olkkari näyttää kotoisalta :)

  Anniina: Kiitos kovasti tsempistä! Kyllähän tässä jo pitkällä ollaan, kun enää vajaa kaks viikkoa on tää kipsi ja saa jo kävellä sen kanssa. Kiva, kun ei tarvi enää keppien kans kinkkasta :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis olkkari! Raikas ja valoisa. Kiva kuulla, että jalkasi paraneminen etenee! Nuo puput on ihanat!

  VastaaPoista
 7. Mukava että jalkasi paraneminen etenee, tsemppiä! Ihania aarteita pojallasi on :) ja niin sulosesti tyttösi nukkuu..voi vaan tulla kuuma kun toppaliivi päällä nukkuu :D
  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Elina jälleen kerran raikkaasta kommentista! :) Minua on alkanu nuo puput vähän pistää silmään, olen ajatellut tehdä uudet ja toivottavasti paremmat...

  Heli: kiitos tsempistä! Poika kyllä varjelee nuita "aarteitaan" :) Tyttö nukkui toppaliivi päällä viiden tunnin päikkärit, ei vissiin kuumuuskaan haitannut :D Joskus vaan väsyttää :) Kiitos, samoin sinne mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Ihanan avara olohuone ja nuo maanläheiset värit; ne vaan aina jaksaa miellyttää, tosi kaunis sisustus:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Soile kauniista kommentista!

  VastaaPoista