tiistai 27. syyskuuta 2011

Ihanaa arkea!

Arki rullaa taas vauhdilla. Perjantaisin on niin ihana nostaa jalat ylös ja huokaista leffaillan merkeissä! :) Meillä on aloitettu esikoulua ja leikkikoulua sekä jatkettu vanhoja harrastuksia kuten tanssia, yleisurheilua ja jalkapalloa. Alla kuvia meidän viime viikon tunnelmista.




Juuri ennen lähtöä on kiva lukea omaa kaverikirjaa :)




Tytöllä viime vuonna ostetut saappaat H&M:ltä. Takki  Benettonin ja Tunika Vertbaudetista.






Olkalaukku on pienillä kerholaisilla aina mukana ja kynät pysyvät järjestyksessä.



Poika halusi itse poseerata :) Takki ja kengät Zara, paita C&A, housut Takko ja huivi Vertbaudet.










Laukut olen ostanut pari vuotta sitten Segmülleriltä ja ovat tosi hyvä laatuiset.



Pojallekin löytyi kiva kuva. En ymmärrä, miksi pienillekin pojille tehdään vaan mörköjä, hirviöitä ja pääkalloja laukkuihin ja vaatteisiin! :/




Syksyiset illat ovat viileitä ja villasukat on kaiveltu esille. Päivisin ollaan onneksi saatu nauttia vielä yli 20 asteen lämmöstä ja auringosta <3




Mummu on tehnyt molemmille lapsille kauniit raidalliset sukat.




Lauantaina juhlittiin ystävien uutta kotia ja tupaantuliaislahjaksi veimme kauniin lasimaljan, jonka täytin sitruunoilla ja limeillä.





Ihanat värit!




Voih, ja sitten minua oli New England Rose muistanut omassa kauniissa blogissaan ihanalla tunnustuksella! Kiitos kovasti! <3

Tunnustusta ei saa noin vain, vaan se pitää ansaita kertomalla itsestä kahdeksan asiaa ja antamalla tunnustus eteenpäin kahdeksalle blogille.

Tässä kahdeksan tunnustusta minusta:
1. Herään joka arkiaamu klo 6.45 ja keitän lapsille puurot ennen tarhaan lähtöä.
 
2. Syön itse aamupalaksi jyväsämpylän, josta minun pitää aina haukata yksi kulma pois ennen kuin halkaisen sen :D
 
3. Annan mielelläni neuvoja muille, mutta olen huono ottamaan neuvoja vastaan.
 
4. En tykkää käydä Saksassa kampaajalla, koska he eivät kuuntele asiakasta.
 
5. Olin 18 vuotta, kun tapasin mieheni ja kihloihin menimme, kun olin 19.
 
6. Olen pikkutarkka.
 
7. Olen aina ajoissa. En tykkää ihmisistä, jotka myöhästelevät.
 
8. Puhun ihan liikaa.
 

Selasin tuota reunapalkkia, jossa on blogit, joita eniten seuraan ja lähes kaikilla taisi jo tämä tunnustus olla. Joten haluakin ojentaa tämän tunnustuksen kaikille teille, jotka täällä käytte. Sillä ilman teitä en varmaan tätä enää pitäisi. Joten ottakaa tuosta mukaanne ja sanokaa, että se on minulta!


Kauneutta viikkoonne!

12 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat lapsista!

    Onnea tunnustuksesta.
    Oli mukava lukea sinusta...☺

    VastaaPoista
  2. Kivoja tunnustuksia!Mäkään en tykkään myöhästelijöistä!

    Tosi tyylikkäät lapset sulle ja ihana tuparilahjan keksit!!:)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia lapsukaisista
    ja kuulumiset oli kiva lukea<3

    Jamssi

    VastaaPoista
  4. Minustakin on kurjaa, kun poikien vaatteissa on pääasiallisesti hirviöitä ja pääkalloja. Mitä se kertoo?

    Sinun lapsesi ovat aina niin ihanasti puettuja, edustatte hyvin Suomea maailmalla :) Siunattua viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Pojista kai yritetään tehdä "miehisiä miehiä" varhaisessa vaiheessa, ja tosiaan yli 128 senttiselle ei edes enää saa mitään lapsekkaita kuosejakaan vaan teinihöskää vaan. Värit pojille ovat usein vain tummansininen, harmaa ja musta. Tylsää sanon minä. Puet muuten lapsesi tosi kauniisti;)

    VastaaPoista
  6. Irmastiina: Kiitos, toivottavasti en "paljastanut" liikaa :)

    Niina: Eihän sille mitään voi, jos esim. julkiset ei toimi ja ei pääse ajoissa paikalle, mutta sellaset ns. tapamyöhästelijät mua ottaa päähän. Monesti joistakin tietää, että joka kerta joutuu odottamaan pitkään. Ei kiva. Kiitos kovasti! :)

    Jamelia: Kiitos kovasti! <3

    Marita: Kai vaatevalmistajat tuottaa sellasia vaatteita, joita ihmiset ostaa... Itse en kuulu siihen ryhmään, joka ostaa niitä hirviöitä. Onneksi on Zara ja Vertbaudetti, josta saa pojillekin kivaa vaatetta ilman printtejä! :)
    Kiitos lämpimistä sanoista ja siunattua viikkoa sinnekin!

    mustakissa: Toi väriskaala on kyllä toinen, mikä monesti harmittaa. Tytöille on kirkkaita värejä, mutta pojille vain tummia... Mutta kai se niin on, että valmistajat tekee niitä vaatteita, joita suurin osa väestöstä sitten ostaa. Eli äänestetään me valinnoilla ja jätetään hirviöt kauppaan ;)

    VastaaPoista
  7. Tosi ihania vaatteita molemmilla.
    Vasta nyt, kun meillä on ensimmäinen poika, olen huomannut ihan saman asian. Vaatteissa on tosi paljon Batmania, Spidermania, pääkalloja jne. Itse en halua pukea 1 vuotiasta sellaisiin vaatteisiin ja välillä on oikein vaikea löytää pikkupojalle vaatteita, joissa olisi söpöjä "poikien" kuvia.
    Samaa pätee tytöillä kun vaatekoko menee 128/134. Sen jälkeen pienet (meillä eka/tokaluokkalainen) pukeutuu nuorison/teinien vaatteisiin.

    Oikein hyvää loppuvikkoa sinne "helteisiin";) Täällä Suomessa ollaan vietetty jo ensimmäisiä hallaöitä. Onneksi ei vielä meilläpäin:)

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia lapsistasi Maria, ovat oikein suloisa molemmat.

    Hih..kolme viimeistä tunnustusta on meillä sitten ihan samat...:)

    Mukavaa viikon jatkoa sinne ja aurinkoa päiviinne.

    VastaaPoista
  9. Mia: Huomasin tuon tyttöjen teinivaatetuksen jo viime kesänä, kun etsin tyttärelle uimapukua. ousin halunnut lahkeellisen uimapuvun tai sitten kaksiosaisen, jossa olisi ikaan kuin t-paita ja shortsit, mutta uimapukukankaansta. Ja vastaan tuli vain BIKINEITÄ. Siis pikkutytöille bikineitä. Ei tule kysymykseenkään, että pukisin 3-vuotiaalleni rannalle bikinit. Hyvä, jos annan luvan siihen edes, kun hän on 13! :D Jotenkin tässä maailmassa on menossa vaihe, että lasten pitää kasvaa isoksi ja aikuiseksi tosi äkkiä... Tytöistä tehdään nopeasti teinejä ja pojista äijiä. Missä on lapsuus nykyään..? Itse ainakin toivon, että lapseni ovat lapsia vielä pitkään, toivottavasti edes yli 10 vuotiaiksi....

    Kyllä täälläkin on kylmät aamut, maa on ollut kuurassa monen yön jäliltä, mutta pakkasen puolella ei ole taidettu vielä käydä! Mukavaa viikkoa sinnekin!

    Tuija: Miten sitä osaisiki välillä pitää suunsa kiinni ;) Mulla ainakin tulee puhetta välillä niin, että lapset ja mies nukahtaa :D Mukavaa loppuviikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
  10. KIvoja arkikuulumisia!
    Halusin kysyä, että onko nuo hm:n "uggsit" olleet hyvät käytössä? Ajattelin ostaa meidän neidille nyt syksyllä samat, kun näin kuvastossa, enkä millään, raatsi ostaa noin pienelle vielä kalliita uggseja, kun jalka kasvaa niin vauhdilla...
    Kiva idea tuo tuliaislahja ystäville, ihanat värit tosiaan!
    Harmi, kun et ole löytänyt Saksassa kampaajaa, joka kuuntelisi... Mullakin meni monta vuotta, kunnes löysin nykyiseni. Hän on keski-ikäinen mies ja kuuntelee aina ja olenkin ollut aina häneltä lähtiessäni tyytyväinen! Hän kyllä ehdottaa myös omia ideoitaan, jotka usein ovat oikein varteenotettaviakin, mutta leikkaa ja värjää just niin kun itse haluan :)

    VastaaPoista
  11. Moikka Liisa!

    Sori, kun mun vastaus viipyi. Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä parit viime päivät!

    Toisaalta hyvä, että en ehtiny sulle vastaamaan, sillä viime viikolla oisin sanonut, että H&M:n uggit on ollut hyvät. Tyttö on pitänyt niitä satunnaisesti kaupungilla, kylässä yms. Mutta viime sunnuntaina me laitettiin ne ulos kuvaukseen ja maa oli yön jäliltä kostea... Kenägt kastui siis vähän, siis tosi vähän, sillä vettä ei ollut satanut. Ja tytön sukat meni ihan märäksi, ei siis kestänyt nuo kosteutta ollenkaan. Sitten kun tytöllä oli märkä sukka, niin kenkä ei mennyt enää kunnolla jalkaan, vaan hän astui kengät takaa littuun ja nyt ne taitaa olla entiset kengät.

    Eli summasummarum: kuivalla kelillä kaupungilla kengät on ok, kostealla ilmalla ei!

    Voi, tuo kampaajan löytäminen on ihan horroria. Yhen kerran oon kuule jopa itkien tullu kampaajalta kotiin. Se nainen kun ei suostunut mun tukalle tekemään muuta kuin leikkamaan (en halunnu leikata) ja väri jäi saamatta. Kauhee kokemus! Täti siinä haukku mun tukkaa huonoksi ja niin vioittuneeksi, että ei suostu enää väriä ollenkaan laittamaan :D Nyt koko juttu naurattaa, mutta ei naurattanu sillon!

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  12. Kiitos vastauksesta...hmm...pitääpä miettiä hm:n uggsit uudestaan...toisaalta, kympin saappaista kai voi paljoa odottaakaan... ;) Pidetään sitten kuivalla kelillä kaupungilla, hih :)

    Tiiätkö, kerran monta vuotta sitten olin kampaajalla, piti tasoittaa olkapääpituisten hiusten latvoja. Kampaaja leikkasi ja leikkasi, 1,5 tuntia, kälätti ja leikkasi....lopulta mulla oli täysin nyrhityt epätasaiset, tosi lyhyet hiukset. Siis niitä ei saanut edes enää kunnolla kiinni! Toiselta puolelta paksummat kuin toiselta jne. Yksi ystäväni tuli Suomesta samana iltana kyläilemään ja pelasti vhän tilannetta ja seuraavalla viikolla Suomessa kävin kampaajalla...hän ei ollut uskoa, että hiuksiani on tosiaan joku ammattikampaaja leikannut! Silloin pääsi multakin kotiin tultuani pari kyyneltä!

    VastaaPoista