keskiviikko 11. syyskuuta 2013

With love from Finland ♥

Huomenia! Viimeista lomapäivää viedään. Ai että näitä makoisia, pitkiä yöunia tulee taas vähäksi aikaa ikävä. :) Viime viikolla täällä oli vielä hellekelit, mutta maanantaina ilma viileni ja eilen sateli vettä oikein kunnolla. Illalla kävimme koko perhe geokätköilemässä (perheen miesväki on hurahtanut siihen aivan täysin), ja kuinka ihana olikaan parin tunnin jälkeen tulla sisälle ja juoda lämmintä kaakaota. Lapsille tuli upeat punaiset posket, ja niitä olenkin jo kaivannut. Vaikka syksy onkin ihana, niin luulen, ettei kesäkelit olleet vielä tässä. 

Koulut alkavat huomenna ja viime viikolla kävimme koulutarvikkeet hankkimassa. Meillä opettaja lähettää listan ennen koulun alkua tarvittavista tavaroista, ja jokainen käy ne ostamassa. Tällä kertaa listassa oli paljon vihkoja ja kansioita. Kirjoihin viedään raha huomenna kouluun. Kylläpä tulikin Suomen koulusysteemiä ikävä, kun ei tarvi mistään tällaisesta stressata ennen koulun alkua! No mutta, poika odottaa innolla kouluun menoa ja tyttä esikouluun, ja se taitaa olla se tärkein juttu. 

Nyt sain vihdoin käytyä kaikki Suomen lomakuvat läpi ja niitä tulee vähän tipottain. Kuvat tuovat ihania lomamuistoja mieleen 


Poika joen rannalla kirkonmenojen jälkeen.
Kappale kauneinta Suomea...


Jollakun ei ole jarrut toimineet :D
Kotikirkkoni 


Kirkolta näkymä joelle.


Mitä olisikaan Suomen kesä ilman marjakakkuja! Linjat kiittää...

Syksyisiä päiviä toivottelee,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti