perjantai 20. toukokuuta 2011

Elämää Oikeasti.

Oikeasti, ei meillä ole aina niin siistiä kuin viime postauksessa :D Kun otin noita kuvia, niin meillä oli lapset tarhassa ja rauhassa sain siivoilla ja samalla nappasin muutaman kuvan. Ajattelin sitten vastapainoksi laittaa kuvia, millaista meillä on n. 90 prossaa ajasta. Että ei mitään paineta kanssasiskot!

Eilen olin lasten tarhan retkellä mukana valvojana Münchenissä Minilandissa, joka on sellainen pienoismallimuseo. Se oli kyllä tosi mahtava, vaikka ei siinä ehtiny itse paljon katsomaan, kun oli 34 lasta mukana! Museon yhteydessä oli myös myymälä, josta ostin lasten junarataleikkeihin tunnelin. Meillä on tuo junarata ollut käytössä jo kolme vuotta, välillä enemmän, välillä vähemmän. Tällä hetkellä se on taas in.
Tunneli junaradalle.Tuut, tuut.

Ja tältä meidän lastehuone näyttää yleensä :D Ei niin glamouria, mutta lapsista kivaa!Meijän muksut rakastaa hedelmiä ja nyt yks suosikki on vesimeloni. Eilen ostin keltaista vesimelonia ja se oli kyllä tosi hyvää.
Puolikas meloni meni ihan hetkessä :)


Meillä pyöräillään paljon. Joillakin matkaan lähtö kestää vain tolkuttoman kauan, kun kaikki pitää saada tehdä itse, huoh. Millon tää "minä ite" -vaihe menee oikein ohi?!Tyttö on keksinyt hyppimisen ja hyppeleekin nyt milloin mistäkin. Äiti siinä sitten sydän syrjällään katteleen, että milloinkahan sattuu. Laastaripaketteja on kaapissa neljä, kun niillä on maagisen parantava vaikutus ;)
Tyttö on saanut pojan vanhan pyörän ja hurruuttelee sillä nyt. Hänellä on myös potkuttelupyörä, mutta nyt tämä on parempi.

Poika oppi ajamaan pyörällä täytettyään neljä vuotta ja nyt on oppinut itse lähtemään liikkeelle ja jarrutamaan hallitusti. Ei meinaa kyllä äiti pysyä juoksemalla perässä :)
Eilen otin lapsista vähän studiokuvia iltasella. Tällä kertaa otin harrastusvaatteissa. Tyttömme balleriinana :)Ja poika jalkapalloilijana.


Mukavaa viikonloppua teille jokaiselle!


8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia molemmista lapsista! Kyllähän lastenhuoneessa yleensä ne elämän ja leikin jäljet näkyvät, jos eivät näy, olisin enemmän huolissani.
  Aurinkoista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Olipas ihana tuo käsi ja melonikuva
  ja muutkin sulla on kyllä silmää
  kuvaamisessa:)

  Mä koitan laitan sulle viestiä facebuukkiin piakkoin<3

  Kivaa viikonloppua:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Meillä kans tyttö rakastaa hedelmiä ja kasviksia muutenkin.. Tän hetken suurinta herkkua myös vesimelooni ja lisäksi mansikat :)
  Ihanat nuo studiokuvat..ihan menis ammattilaisen ottamista.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista!

  Sari: niinhän se taitaa olla, että sekamelska ja lelujen epäjärjestys kuuluu lasten (ja joidenkin aikuistenkin) arkeen :)

  Jamelia: Jäämpä oottamaan sun viestiä! ;) <3

  Liisa: Onneksi me saksassa asujat saamme myös nauttia melko kohtuuhintaisista hedelmistä näin "keväästäkin"! Meillä menee kans ihan kaikki hedelmät lapsilla, omenaa ja banaania ympäri vuoden, muita lähinnä kauden mukaan. Musta tuntuu, että mansikkaan meillä on jo vähän kyllästytty, kun on jo pari kk sitä vedetty kaksin käsin :D kiitos studiokuvakommentista, lämmitti mun mieltä kovasti!!

  Mukavaa viikonloppua myös teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kuvia lapsista!

  Huonenhan muuten on ihan siisti..:)

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat ihanista lapsistasi.
  Pian lapset oppivat uutta.
  Minusta myös tuo käsikuva on ihana.
  Mukavaa viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
 7. Kiitos Irmastiina, Sylvi ja Elina kommenteista!

  Lapset raivas enimpiä romuja junaradan alta pois, mutta ei siellä yleensä kyllä jalansijaa löydy :D

  Leppoista sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista