perjantai 13. toukokuuta 2011

Viikonloppuja!

Ensiksikin kiitos kaikille, jotka ehditte kommentoida eiliseen kirjoitukseeni! En päässyt eilen illalla kirjautumaan bloggeriin ja tänään kirjoitus oli hävinnyt :/ Ihania, kannustavia sanoja sain teiltä kaikilta koskien omaa paikkaa elämässä. Siltä minusta itsestäkin tuntuu, että minun paikkani on lasten rinnalla juuri nyt.

Facebookin fanisivujen puolelle päivitin kuvia mehukesteistä. Tervetuloa kaikille liittymään sinnekin! Tosi kivasti sinne on jo porukkaa tullutkin. Se antaa aina uutta intoa, kun tulee uusia seuraajia. Pojan syntymäpäivät lähestyvät, mutta niistä tuskin tulee mitään pastellisävyisiä :)

Viikonloppua vietämme perheen kesken rentoutuen. Huomenna ajattelimme tehdä pyöräretken koko sakin voimin. Mies on seuraavat pari viikkoa työmatkalla, joten lapset haluavat viettää isin kanssa mahdollisimman paljon aikaa (eikä äitikään yhteisestä ajasta valita ;)

Menemme varmasti viikonloppuna käymään taas sammakkolammella!Voimamies? :DTyttö tanssitunneilla torstaina. Se on muuten ihana, miten jokaisen tanssitunnin alussa tytöt jännittävät, pyörittelevät hiuksiaan ja katselevat toisiaan hieman ujosti. Tunnin päätyttyä kaikki nauravat ja juoksevat iloisena äitien syliin.
Siis mitä ihmettä mun ruohosipulille on tapahtunut?! Kukkiiko se vai mitä :D


Kaunista viikonloppua teille jokaiselle!


6 kommenttia:

 1. Oikeen kivaa viikonloppua<3

  Oli tois ihania kuvia taas:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jamelia ja samoin sinne!:)

  VastaaPoista
 3. Heippa pitkästä aikaa! Sinulla on aina mukavan tunnelmallisia postauksia :)

  Kyllä tuolta muuten näyttää kukkimaan alkava ruohosipuli! :) Kukat ovat kauniita, mutta kukkavarret vähän kovempia kuin muut korret. Ihanaa viikonloppua myös täältä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anniina! Kiva tietää, että tuo ruohosipuli on ihan normaali eikä mikään virheyksilö :) Näin sitä oppii aina jotain uutta.

  Kivaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Oi mitä kuvia jälleen! <3 Ihana tossukuva!

  Mukavaa viikonloppua sinne!

  Ylimakee tuo ampparikuva aiemmin!!:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Niina! Vähänkö repesin, kun luin väärin tuon tossun :D

  Muksaa viikkoa!

  VastaaPoista