perjantai 27. toukokuuta 2011

Synttärikutsut

Wau, 150 lukijan raja on mennyt rikki! Me Happy!! Empä ois uskonut, kun bloggailun aloitin, että näinkin paljon lukijoita kirjautuu! Kiitos teille kaikille ja tervetuloa uudet lukijat! Oikeasti, niin kuin jo viimeksi kirjoitin, ilman teitä tätä en varmasti pitäisi. Tuntuu, että tekee jotain oikein, kun ihmiset täällä käyvät ja joskus jopa kommentoivat. 

Mies on tämänkin viikon ollut työmatkalla ja illalla sitten palailee takaisin kotiin. Me ollaan lasten kanssa oltu paljon ulkona, eilen oli hilkulla, ettei 30 asteen raja mennyt rikki. Ei mennyt, mutta tarpeeksi kuuma oli muutenkin. Illalla sitten salamat leiskuivat ja talo helisi, kun ukonilma oli melkoinen. Poika heräsi illalla ja yhdessä katsoimme välähtelevää taivasta. 

Pojan synttäreitä vietetään meillä vähän etukäteen vajaan parin viikon päästä. Ja meillä onkin sitten heti kahdet juhlat: toiset pojille ja toiset tytöille. Päädyimme tähän ratkaisuun, koska kutsuttavia oli 15 + meidän muksut, joten 17 lasta olisi ollut kerralla ihan liikaa. Pojille pidämme merirosvojuhlat ja tytöille punaiset retrojuhlat. Nähtäväksi jää, miten hyvin ehdin kaikki järjestää. Ainakin kutsuista tuli hienot, ellen sanoisi!

Ai niin, arvonta jatkuu vielä ensi viikon tiistaihin ja tilaamani Green Gaten 2. palkinto saapui eilen. Siitä kuva alla. Kaikki vain osallistumaan arvontaan! Pääset siihen tästä.

Arvonnan 2. palkinto on ihastuttava Green Gaten vaaleanpunainen melamiinimuki ja -lautanen.
Tästä lähdin liikkeelle, kun teimme pojan synttärikutsuja. Vanhahtavaa isoa paperia ja tulostettavia merirosvolippuja. Nuo liput tulostin täältä. Poika itse halusi pitää merirosvosynttärit ja minä inhoan noita pääkalloja, enkä kyllä mitenkään riemusta kiljuen niitä askartele, mutta toive on toive... Onneksi kaikki merirosvosälä ei ole noin pelottavaa, mutta muuta tulostettavaa viiriä en valitettavasti löytänyt. Juhlissa pääkallot rajoittuu kyllä sitten noihin viireihin.

Tulostin vanhan kartan taustan ja tein siihen tietokoneella tekstin vanhalla fontilla.
Alalaitaan tulostin laivan.Ja ylälaitaan ilmansuunnat.
Käärin kutsut rullalle ja laitoin ne kiinni kulutetulla punaisella nauhalla, johon tuli pieni viiri nimilapuksi.


Ja nämä lähtivät sitten pojille.Tytäille tuli muuten samanlaiset, mutta laitoin käärön kiinni punaisella valkeapilkullisella nauhalla ja siihen askartelin kuviopaperista nimilaput.Joskus päikkäreiltä herättyä naurattaa :)

Toisia ois naurattanu, mutta piti koittaa pitää pokkaa :DTyttö on innostunut kävelemään varpaillaan.

Mun ruohosipuli kukkii niin kauniisti, ja muutenkin näyttää hyvinvoivalta. Oonko mää oppinut hoitamaan kasveja vai mitä?!Myös meidän mustikkapensas kukkii. Saapas nähdä, saadaanko me oikein muutama mustikkakin tänä vuonna!


Leppoisaa viikonloppua!

13 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kutsut!! Olet nähnyt vaivaa niiden eteen:) Kyllähän pikkumiehen toivetta pitää kunnella -vaikka en itsekkään mikään pääkallofani ole ;)

  Tosi hyviä kuvia lapsistasi :)
  Oikein lämmintä viikonloppua teille!! Täällä Suoman rannikolla on 15 "lämmintä", pilvistä ja sadetta odotellen :( Ensi viikoksi on luvattu jo parempaa :)

  VastaaPoista
 2. Valtavan ihania kuvia! Sellaisia hyvän mielen kuvia. =)
  Wow, kuinka hienot kutsut, olet tehnyt.
  Mukavat viikonloput sinne toivottelen! :)

  VastaaPoista
 3. Eikää! Mää en ala, miten ihania kuvia!! Varmasti tulossa upeet synttärit :) Sä se osaat!
  Leppoisaa viikonloppua sinnekin.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kutsut olet tehnyt!
  Ja miten sievät kuvat lapsista... ovat niin suloisia...:)

  Hauskaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Upeat kutsut:)

  Ja niin suloset lapset taas;)

  Mukavaa viikonloppua:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 6. mahtavalta kuulostaa kaikki ja näyttää myös!!
  mutta tuo keli, siitä olen Niin Kade!!

  VastaaPoista
 7. Aivan upeat kutsut ja suloiset pikku juhlijat <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti kommenteista!

  Tänään on sadellut kovasti vettä, että ei yhtään tarvitse kadehtia :) Hyvää kyllä tekee luonnolle, alkoi jo maa halkeilemaan kuumuudesta.

  Tuntuu hassulta, että Suomessa on kesä nyt vasta ovella, kun täällä on ollut kesä jo iät ja ajat. Niin se pari tuntia lentokoneella tekeepi paljon säässä :)

  Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista
 9. Hienot kutsut ja ihanat lapset sinulla!

  VastaaPoista
 10. Voi mitne kauniit kuvat - jokaikinen. Kiva postaus, josta tuli hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
 11. Terkut kotosuomesta Maria!

  Ihania kutsuja olet näpertänyt, olet taas nähnyt niin paljon vaivaa...ja kyllä on kannattanut! Mutta on sulla noihin kyllä joku erityistaitokin! Kun keksit ja osaat vielä toteuttaakin niin hienosti.

  Hih, meilläkin välillä kåpöstellään varpaillaan, mistä lie tulee tuokin juttu. Peipponen muuten kutsui minua tänään ennen päiväunia ekaa kertaa äidiksi...sanoo aina muuten "mama" :) Taitaa tehdä kielikylpy mummin luona hyvää ;D

  Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista!

  Liisa: kiitos kovasti :D Sulla on kyllä niin ihania nämä kommentit! Ihana peipponen, kyllä äidiksi kutsuminen on parasta maailmassa! :)

  Mukavaa lomaa ja voikaa hyvin!

  VastaaPoista