maanantai 9. toukokuuta 2011

Frühlingsfest ja äitienpäivä

Niin on taas viikko vierähtänyt... Käväsin viime viikolla ihan pikapikaa Suomessa pari yötä ja tuosta reissusta lisää, jos on jotain kerrottavaa ;) Sanotaanko näin, että jos kaikki menee hyvin, niin voi olla suuria muutoksia meidän perheessä edessä. Mutta vielä ei uskalla edes toivoa...

Toin lapsille Pentikiltä puput, jotka olivat enemmän kuin mieluisat. Varsinkin tyttö rahaa pupuriepua mukana koko ajan :) Lauantaina olimme tarhan frühlingsfesteillä, joka on ikään kuin tarhan keväjuhla. Lapset esittivät lauluja englanniksi ja saksaksi ja lapsille oli kaiken näköisiä pelejä ja leikkejä. Sisällä oli myös buffetti, josta sai ostaa mieleistänsä syötävää. Meillä siellä meni muutama tunti ihan hetkessä!

Eilen vietimme äitienpäivää leppoisasti. Sain aamulla kahvit kakkupalan kera sänkyyn. Lapset olivat isin kanssa tehneet kortin ja askarrelleet kukan, joka oli aivan ihana. Oikeitakin kukkia sain, mutta kyllä se oma tekoinen oli ihanin... Vaikkakin äitienpäivä on minulle ihana päivä, niin siltikin mietin aina niitä naisia, jotka haluaisivat olla äitejä, mutta eivät jostain syystä voi sitä olla. Heille tuo päivä on varmasti todella raskas. Kun ei voi kuulla pienten jalkojen tepsutusta, vaikka kovasti haluaisi :(

Eilen kävimme parin tunnin kävelylenkin lasten kanssa ja kotimatkalla poikkesimme taas sammakkolammella. Helteet ovat jatkuneet ja luonto on täydessä kukassa!Pojalle sininen pupu...

Ja tytölle punainen :)Isä ja poika lähdössä frühlingsfesteille.
Mun rakkaat <3
Mun yrtit ja kukat ovat ihan villiintyneet :D Varsinkin tuo ruohosipuli on ihan mahdoton.Äitienpäivän kukkasia ja lahjuksia. Kiitos!

Eiliseltä kävelymatkalta ampiaissatoa :)Lapset olivat koko matkan sovussa!
Ja lopuksi vielä tunnustus Liisalta Vaniljainen -blogista. Kiitos Liisa! Koska ihan teistä jokainen täällä käyvä ja kommentoiva on sen ansainnut, niin annan sen teille kaikille eteenpäin! Voitte sen tuosta ottaa ja sanoa, että se on minulta :) Olkaa hyvä!

Helteistä viikkoa lukijoille!


9 kommenttia:

 1. Osuit naulan kantaan tuossa, että päivä on raskas niille, jotka haluaisivat olla äitejä. :( Itse olen sellainen. Tuska on suuren suuri näin äitien päivänä. En ole pystynyt edes blogeja juurikaan lukemaan, kun kaikissa kirjoitetaan äitienpäivästä ja se repii sydämen haavat taas auki. Mutta kiitos kun huomioit asian.

  VastaaPoista
 2. Kauniisti huomiot äitejä, jotka eivät ole saaneet lapsia. Se on varmasti tosi raskasta. Itse olen kiitollinen lapsista, mutta sain vatsataudin, joten äitienpäivä taitaa olla minulla joka päivä iloineen ja suruineen. Vaikuttaa jännälle tuo Suomen käyntisi, tuskin maltan odottaa mitä se tuo tullessaan:)

  Ihania kuvia ja kivat juhlat teillä saksassa:)

  VastaaPoista
 3. Mäkin mietin eilen niitä naisia, jotka haluaisivat olla äitejä, mutta syystä tai toisesta eivät sitä ole. Varmasti todella raskas päivä heille.

  Teillä näyttää olevan siellä ihan yhtä kesäistä kuin täälläkin, mä niin nautin kun pihalla voi tepastella paljain varpain. Ihanaa.

  Mukavia päiviä sinne siis!

  VastaaPoista
 4. Teillä on ollut kiva äitienpäivä. Kauniita kesäisä kuvia. Ihanasti huomioit lapsettomat. Kiitos kauniista sanoista <3
  Mukavaa Alkavaa Viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kuvia lapsistasi... niin lja lastesi isästä..:))

  Lähelläni on pariskunta, jotka eivät ole saaneet lasta ja tiedän hyvin sen tuskan mikä siitä seuraa... joskus tuntuu pahalta puhua omistaan..

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille kommenteista. Ja olen pahoillani teidän puolesta, joilla ei ole lapsia ja kovasti heitä haluaisitte. Jostain syystä elämä ei ole reilua saati oikeudenmukaista ja lapsettomuus kirpaisee varmasti todella syvältä. Voimme vain uskoa siihen, että jokaisen meidän elämällä on tarkoitus ja luottaa siihen, että meidän Taivaallinen Isämme tietää paremmin, vaikka se olisi vastoin sitä, mitä itse haluamme ja toivomme. Onneksi meidän ei tarvitse kaikkea ymmärtää saatikka hyväksyä. Täytyy vain oppia elämään tiettyjen kipeidenkin asioiden kanssa, vaikka se ei olekaan helppoa.

  Toivon teille kaikille sydämestäni kauniita, antoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 7. Todella ihania kuvia jälleen, kyllä silmät lepää kun noita katselee. Valloittavia :)

  Ja huomaavaista kirjoittaa myös lapsettomien tunteista, heille todella vaikea päivä joilla kovasti yritystä takana tai ketkä eivät voi syystä tai toisesta lapsia saada laisinkaan.

  Aurinkoista kevättä koko teidän perheelle !

  VastaaPoista
 8. Kiva kuulla, että sun Suomen pikavisiitti oli onnistunut...nyt vaan jännityksellä ja peukuttaen odotan minäkin, että asiat ratkeavat toivomallanne tavalla!

  Kauniita kuvia taas retkiltänne, nin suloisia nuo sun rakkaasi (niitä pieniä tarkoitan nyt ;)) ja kauniisti huomioit lapsettomat kirjoituksessasi :) Joka päivä olen kiitollinen omastani, jota en koskaan ole hetkeäkään itsestäänselvyytenä pitänyt...

  Asiaan liittyen...juuri näin pitkästä aikaa (ekaa kertaa oman töihinpaluuni jälkeen) yhden työkaverin, joka on vaimonsa kanssa yrittänyt yli 10 vuotta saada omaa lasta, nyt hänellä oli iloisia uutisia, he ovat saamassa tänä kesänä 1,5 vuoden ikäisen adoptiolapsen! Voin kuvitella, että siinä perheessä oli ensi kertaa vuosiin onnellinen äitienpäivä :)

  Mukavaa ja aurinkoista viikkoa teidän perheelle, Maria!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Hanna ja Liisa!

  Kyllä asiat jo näin pikaa ratkeskin, kysehän oli työhaastattelusta ja siitä tuli jo kieltävä vastaus. Mutta varmasti on näin meidän perheen kannalta parempi. Sanoin jo ennen haastista, että en voi tässä tilanteessa kuin voittaa. Lapset kuitenkin tarvii vielä mua kotona ja eihän tässä mikään kiire töihin ole :)

  Kaikki oli varmasti tarkoitettukin näin ja sain arvokasta kokemusta ja tietoa tulevaisuuden varalle. Kiva oli kuitenkin piipahtaa Suomessa :)

  Minä kyllä harmittelen aina tuota, että adoptoiminen on tehty niin hankalaksi ja rahakkaaksi hommaksi... Kodittomia lapsia on maailmassa niin paljon ja lapsettomia koteja, jotka haluaisivat pienen sinne, mutta systeemi ja raha vain estävät sen :/

  Kiitos samoin teille kaikille: Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista