keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Helsingin tuliaisia

Matkalle lähdettiin sopuisissa tunnelmissa :) Lapset näyttivät mallia, miten hellitään ja pidetään hyvä matkafiilis yllä.Heti ensimmäisestä liikkeestä (White on White) haksahdin ostamaan tämän "Fresh Water" kannun sekä sokeri ja maito -setin. Liike myy pääasiassa Riviera Maisonin tuotteita, jotka ovat kyllä aika arvokkaita, mutta todella ihania ja laadukkaita...


Tässä vielä kuva maito ja sokeri -astioista.


Olimme Helsingissä toukokuun alkupuolella muutaman päivän, koska osallistuimme mieheni kanssa Helsingin puolimaratonille. Juoksu meni ihan hyvin, vaikka jäin vähän tavoiteajastani. Mukava kokemus kuitenkin. Yksi päivä kierreltiin kaupungilla ja pääsiin kahteen liikkeeseen, jotka olin jo aiemmin bongannut netistä. Tai toisen liikkeen, Cobellon, näin joskus Inno -ohjelmassa ja päätin jo sillon, että joskus sinne on päästävä. Cobello oli kyllä pienoinen pettymys, mutta Espalla sijaitseva liike onkin ilmeisesti paaaaljon pienempi kuin Vantaalla sijaitseva "jättimyymälä".

Kuvista sen verran, että itse en niitä ole kuvannut, vaan sen puolen hoitaa mieheni, joka harrastaa valokuvausta. Viime aikoina hän on jopa miettinyt siitä ammattia itselleen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti