keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Kylppäristä...

Huh hellettä! Mittari pyörii 30 asteessa :) Uimassa on käyty ja äiti on tainnut ottaa vähän aurinkoa. Pojan synttäritohinat on täydessä vauhdissa, kutsut pitäisi antaa tarhakavereille tällä viikolla. Valinta on vaikea, sillä annamme kutsua vain kahdeksan kaveria, muuten juhlat paisuvat liian suureksi. Olemme miehen kanssa tosi onnellisia, että pojalla on paljon kavereita ja hän on löytänyt paikkansa isossa joukossa. Se ei ulkomaalaisena ole aina mikään itsestäänselvyys!

Alla muutama kuva kylppärin yksityiskohdista:
Tämän kuvioidun peltiastian ostin pari vuotta sitten Oulusta kotiintuomisiksi. Säilytän siinä kasvojen puhdistusaineita ja vanulappuja.


Vaaleanpunainen kylpysuola on valkoiseen pesuhuoneeseen vähän väriä ja romantiikkaa.


Saippua säilyy altaan reunalla tässä kirkkaassa astiassa, jonka pohjalla leijailee erivärisiä värikuulia.

Helteistä viikkoa kaikille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Sulosia yksityiskohtia kaikki=) Mukavaa, että lapsellasi on valinnanvaikeutta synttärivieraiden valitsemisessa, tietää ainakin, että on paljon kavereita.
  Siellä on tooooosi kuuma.
  On kyllä täälläkin, muttei ihan noin..
  20 asteen pinnassa on menty täällä ja välillä yli, välillä alle.
  Täällä on lisäksi ollu aika tuulista.
  Muksaa loppuviikkoa sinnepäin=)

  VastaaPoista
 2. Voi siellähän on ihana lämpöistä.Tänään täällä mittari näytti 14.9 astetta ja pilvistä oli.

  Ihan hyväkin on rajoittaa synttärikemuja.Hulinaa on jo kahdeksassakin juhlijassa.Ja vielä jos on vanhempia mukana.
  Onnea vaan pojallesi.Puhuuko hän kahta kieltä.

  Ihania kuvia ja yksityiskohtia kylppäristä.Kaunista.

  Mukavaa illanjatkoa.

  VastaaPoista
 3. Heippa, löysin juuri blogiisi. Täällä on ihanan pehmeä tunnelma... ja kauniita kuvia. Kirjaiduin lukijaksesi...Oikein lämmintä loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Kauniita pieniä yksityiskohtia taas kuvissasi. Kahdeksan tarhakaveria on kyllä varmasti hyvä rajaus, teille tulee varmaan siitäkin huolimatta kunnon hulinakekkerit yhdeksän muksun temutessa ympäriinsä. :)

  Ihanaista viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia taas kerran sulla ;=). Kuule, olis kiva kun täällä suomessakin välillä olis vähän hellettä...on ollut taas niin vaihtelevat säät ja viikonlopuksi on luvattu sadetta. No se ei haittaa, kun olen laittanut puutarhaa ja todennut että kuivaa on...Mutta sitten juhannusviikolla vois tulla helteet..
  Mukavia synttärijuhlia teille ja hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat!

  Kyllä tämä 30 astetta tuntuu vähän liialta, kun on ei ole tottunut tällaiseen :) Ei voi hirveän paljon ulkonakaan lasten kanssa olla, kun aurinko on liian kuuma ja varjoisia paikkoja on vaikea löytää. Tuskin nämä helteet kovin kauaa kestää, joten eiköhän nämä kestä. Mieluummin hellettä kuin vesisadetta!

  JaanaElina: poika on meillä kaksikielisessä tarhassa ja oppii samalla iskulla saksaa ja englantia. Suomen kieli on ykkönen, saksa sujuu jo hyvin ja englantiakin osaa muutaman sanan. Kaikkia kieliä ymmärtää niin halutessaan. Varskin Suomen kielen ymmärrys näyttää välillä olevan hankalaa, kun pyydän tekemään jotain tai olemaan juoksematta sisällä. Varmaan isältään perinyt tuon valikoivan kuulon ;)

  Mietittiin kyllä pitkään, että 6 tarhakaveria ois maksimimäärä, mutta kun hän ei millään osannut päättää, joten lupauduttiin kahdeksaan. Varmasti melkoista hulinaa tosiaan tuollaisella sakilla, mutta onneksi vain pari tuntia :)

  Meitipä lähettää täältä hellettä teillekin sinne Suomeen ja varsinkin juhannukseksi, että pääsette kaikki nauttimaan uskomattoman ihanasta Suomen suvesta. Ei ole kyllä Suomen kesän ja valoisien öiden voittanutta!

  Mukavaa päivää kaikille!

  Maria

  VastaaPoista