perjantai 11. kesäkuuta 2010

Työpöydältä

Helle jatkuu... Onneksi meillä on kylpyamme, että voi lapset vilvoitella, jos kuumuus käy sietämättömäksi. Tänään ne sitten alkaa: jalkapllon MM-kisat. Saksalaiset ovat jalkapallohullua kansaa. Ostavat uusia ja isompia televisioita, jotta näkevät jalkapalloa paremmin :) Saksan lippuja ja muuta jalkapallokamaa löytyy joka kaupasta. Meidänkin pojalla on saksan pelipaita, shortsit ja sukat. Eilen poika sitten suu mutrussa sanoi minulle, että ei halua laittaa saksan pelivaatteita vaan SUOMEN! Hymyilin itsekseni tyytyväisyyttä, sillä minulle suomalaisuus on tosi tärkeä ja haluan, että lapsenikin kokevat Suomen kotimaakseen, vaikka eivät ole siellä koskaan asuneet.

Muutama kuva työpöydältä, jossa värkkäilen aina jotain:


Helmet pysyy puisen ukkelin kaulassa tallessa.


Puukyniä säilytän tässä laatikossa.


Ikeasta ostetussa purkissa on askartelusälää.


Neulat, langat ja napit säilytän tässä laatikossa. Tosin kaikki eivät tähänkään mahdu.


Valaistuksesta huolehtii tämä joskus Ikeasta ostettu lamppu. Varjostin on ehkä turhan punainen, alkaa silmissä vilisemään, jos pitkään joutuu punertavassa valossa työskentelemään.


Lämmintä viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Ihana pikkumies!Ja hyvä Suomi! Mekin oltiin eilen ensimmäisissä jalkapalloharjoituksissa ja naurattaa, kun jo olisi sunnuntaina oikea pelikin. Taidetaan vain nauttia vapaa päivästä, jos vaikka täälläkin olisi silloin vähän lämpimämpää.

  Kivoja yksityiskohtia sinun työpöydälläsi. Tavarat ovat järjestyksessä...minä en nykyään enää löydä mitään mistään, kaikki pikkutavarat ovat kadonneet? Pitäisi ehkäpä hankkia tuollaisia säilytysrasioita.

  Aurinkoista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Ihana pikkumies,
  kun kannattaa Suomalaisuutta<3

  On kyllä kaikki hyvin kauniisti taas esillä
  ja järjestyksessä:).

  Mukavaa viikonloppua<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Mulla kuulkaas lainehti tuo pöytä tavaraa, ja nyt ne on tungettuna vaan kaappeihin :)

  Mukavaa viikkoa!

  Maria

  VastaaPoista