tiistai 29. kesäkuuta 2010

Synttärit juhlittu!

Huhhuijaa! Rankka, mutta erittäin mukava ja onnistunut viikko takana! Pojan kummitäti ja hyvä ystäväni saapui meille maanantaina ja tiistaina vietettiin pojan synttäreitä kera tarhakavereiden. Synttärit meni dinosaurusteemalla, niistä kuvia alla. Okei, ehkä meni vähän yli, mutta poika tykkäsi :) Synttärit olivat oikein onnistuneet ja kaikilla oli hyvä mieli, niin synttärisankarilla kuin vieraillakin.

Keskiviikko meni toipuessa ja torstaina olimme koko päivän kaupungilla. Juhannusaattona olin ystäväni kanssa kaupungilla syömässä ja vähän juhlimassa juhannusta (eka kerta Saksassa:). Lauantaina meillä oli juhannusjuhlat ja saimme suomalaisia, ruotsalaisia ja turkkilaisia vieraita. Säätkin suosivat meitä ja pystyimme istumaan iltaa parvekkeella myöhään yöhön.

Tämä viikko menee helteessä ja sohvan/nojatuolin päällisiä pestessä. Ensi viikolla alkaakin sitten kauan ja hartaasti odotettu Suomen loma!Vihreä dinosauruskakku.


Juhlapöytä kera dinosaurusastioiden.


Koristelua...


Ilmapalloja...


Lahjaksi ostimme karttapallon, jossa on aivan tajuttoman ihanat värit!
Mummu ja pappa ostivat lahjaksi mustan Dinon.


Ja dinosauruskokoelma kasvoi uudella dinolla :)

Mukavaa viikkoa!
 

5 kommenttia:

 1. what a wonderful party Maria! bet it was a blast!
  Rosa

  VastaaPoista
 2. Hienoja juttuja ja juhlat ollut siellä
  kakku oli upea:)

  Oikeen ihanaista lomaa meilläkin viikko
  ja ollaan sitten kans lomalla;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Thanks Rosa! We had a great time :)

  Have a nice week!

  Kiitos Jamssi! Meillä vielä 10 yötä nukuttavana ja sitten kirmataan Suomen kesälaitumilla :D

  Mukavaa viikkoa!

  Maria

  VastaaPoista
 4. Arvaas mitä? No näytin sun postauksen mein pojille ja siitä sitten seurauksena, että mistäs päin tuo musta dino onkaan hankittu??? Koitin kyllä selittää, että siellä kaukana Saksassa asustelette, johon pojat yhteen ääneen "niin, mutta isihän on Saksassa"...

  Olet tehnyt dinosaurusmaiset syntsät - olivat varmasti pojan mieleen. Voi kuinka sieltä saakaan kaikkea hienoja koristeita ja ilmapalloja. Kakku on SUPA!!!!

  VastaaPoista
 5. Tuo musta Dino on Eero Aarnion suunnittelema, että ihan suomalaista "laatua". Minä löysin Suomesta kaksi nettikauppaa, jotka myyvät sitä. Ensin ajattelimme tilata sen Eero Aarnion omasta nettikaupasta : http://www.designeeroaarnio.com/, mutta siellä postituskulut olisivat nousseet pilviin Saksaan tilattaessa.

  Tilattiin se sitten Finnish Design Shopista: http://www.finnishdesignshop.com/, jossa postikulut oli ilmaiset kaikille yli 100 euron tilauksille. Musta Dino oli siellä uusi tuote, aiemmin oli vain vihreää.

  Dino tuli juuri oikeana päivänä pojan synttäreille, mutta mikä kaaos siitä tulikaan!!! Dino jätti mustaa väriä (mistä ei ollut paketissa mainintaa) ja minun paita sekä valkoinen nojatuoli meni ihan mustaksi. Väri ei lähtenyt pesussa pois. Koko Dino piti pestä kauttaaltaan, jotta väriä ei enää tartu.

  Teimme valituksen nettikauppaan, josta tilasimme ja he tarkistivat varastossa olevat Dinot ja myös ne kaikki olivat sotkeneet, joten sen vuoksi he poistivat mustan Dinon kokonaan myynnistä. Vihreää sieltä edelleenkin saa...

  Liike on hoitanut asiaa nyt valmistajalle päin, jolle asia on kuulemma ihan uusi (epäilen...). Tässä nyt sitten odotellaan, että miten aikovat nojatuolin ja paidan korvata, sillä ei paitaa ei voi käyttää ja nojatuolissa on ikuinen musta jälki. Kyllä on harmittanut kovasti!

  Mietittiin pitkään, että tilataanko vihreä vai musta Dino, mutta tilattiin musta, koska meillä on jo saman suunnitteljan Puppy vihreänä ja haluttiin eri värinen. Ei olisi kannattanut. Eli jos tilaat mustan Dinon, niin testaa ensin paperilla, jättääkö se väriä, ennen kuin nostat sen pois laatikosta :)

  Hirveä romaani, mutta minusta ihmisten on hyvä tietää, että tällaiset tuotteetkaan ei aina ole priimaa...

  VastaaPoista