lauantai 5. kesäkuuta 2010

Olohuoneen yksityiskohtia...

Aurinko helli meitä eilen ja tänään onkin luvassa jo kuuma päivä. Meidän perhe suuntaa kuitekin rannan sijaan kaupungille hankkimaan uutta tulostinta, sillä entinen teki tenän :( Ehkäpä sitten huomenna mennään koko sakki uimaan!

Tässä muutama kuva olohuoneen ruokapöydästä, joka on hankittu joulun tienoilla Impressionenista. Siinä on todella kauniita yksityiskohtia ja pidän siitä päivä päivältä enemmän.


Pöytä on joka puolelta niin koristeellinen, että en raski pitää sen päällä pöytäliinaa, jotta jokainen ihana kohta näkyy.Alla olevat kuvat ovat olohuoneessa olevasta tuolista, jonka sain viime vuonna syntymäpäivälahjaksi mieheltäni. Koitin ostaa niitä myöhemmin lisää, mutta olivat jo loppuneet. Noh, yksittäiskappaleena tästä tuli emännän suuresti varjelema tuoli, johon kukaan ei ole vielä uskaltanut istua :DCLV -tyyny käy tuolin päälle tosi kivasti.


Jopa päällysteen reuna on ihanan koristeellinen. Mahtava ykstyiskohta!

Aurinkoa päiväänne!

2 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihana tuo tuoli <3 Ja pöydän yksityiskohdatkin! Kauniita koteja on todella rentouttavaa katsella, silmä lepää arjen keskellä;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :) Sisustus on arjen pientä luksusta!

    Mukavaa päivää!

    Maria

    VastaaPoista