tiistai 15. kesäkuuta 2010

Värikarttoja

Täällä ei ole enää kuuma. Sunnuntaina alkoi sateet ja ilma on viilennyt ihan kivasti. Tänään on n.20 astetta ja vettä ripsii hiljalleen. Kyllä viikon kovan helteen jälkeen tekee ihan hyvää vähän viileämpi ilma, vaikka ei niin älyttömästi tarvis sataakaan :) Olen suunnitellut olkkarin yhden seinän maalausta (jonka olen jo kahdesti maalannut ja vielä kerran ajattelin pistää uusiksi). Meidän rautikseen oli nimittäin tullut maalipalvelu ja sieltä voi käydä hakemassa noita värikarttaliuskoja. Kävin sitten tänään tytön kanssa siellä hakemassa vaihtoehdot ja niitähän on paljon! Nyt pitäisi löytää juuri se oikea väri. Jos lapsilla olisi omat huoneet, tietäisin heti, millä värillä ne maalaisin :) Samalla tässä voi pohtia jo mökin tulevaa väritystä. Alustavasti olen miettinyt valkoinen-siniharmaa-beige linjaa.

Kiitos kaikille kommentteja jättäneille ja tervetuloa uudet lukijat! Minulla meinaa pukata flunssaa päälle ja taistelen kovasti sitä vastaan. Olin eilen lähdössä lenkille ja oli vähän huonohko olo, joten mittasin kuumeen ja sitähän oli sen verran, että piti jättää lenkki väliin. Tai no, itse olisin kyllä lähtenyt, kun oli kuitenkin alle 38 astetta, mutta mies ei päästäny. Kai se ryökäle on oikeassa, että pitää levähtää ja mennä sitten, kun on ihan terve.Beigeä, harmaata, sinistä...

Ihania pehmeitä sävyjä, valinta on vaikea!


Makoisaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Paranemista ja toiv. löytyy kivat sävyt huoneeseen:)

  Täällä aurinko paistaa,
  mutta kylmä tuuli
  siltikin;).

  Jamelia

  VastaaPoista
 2. Beiget-harmaat-siniset ovat täälläkin päin lähellä sydäntä...on kyllä noissa värikartoissa ainakin mistä valita:) Ihanan värisiä varsinkin nuo tuossa etualalla...juu ja eikä nuo harmaatkaan huonoja ole...en osaisi kyllä noista valita...:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita sävyjä.
  Oikeiden sävyjen löytäminen on yllättävän vaikeaa.Tuntuu että valkoisen sävyjäkin on useampaa.

  Paranemista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos jälleen ihanista kommenteista! Anteeksi, että olen niin hidas kommentoimaan takaisin...

  Itse alan olemaan aika terve, miehellä on paha korvatulehdus ja on hoidettavana kotona :)

  Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

  Maria

  VastaaPoista