sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Elämän pieniä iloja

Vaikka tässä nyt jalka paketissa onkin, niin pyrimme elämään mahdollisimman normaalia arkea. Eilen katsoimme koko perhe leffan ja sen jälkeen söimme patonkia ja juustoja kynttilänvalossa. Miehen kanss joimme myös hiukan makeaa viiniä, olihan hyvää pitkästä aikaa! Näistä pienistä iloista pitää osata nauttia, muuten ei tule elämästä mitään :)

Meillä kävi muuten joulupukki "vähän" myöhässä loppiaisena ja tyttö sai suloisen nallen lahjaksi. Tämä nalle oli äidinkin mielestä niin kaunis, että se pääsi olohuoneen sohvalle. Tyttö on leikkinyt kovasti nukeilla ja työntelee vaunuja innoissaan. Kaikkien pitää olla hiljaa, kun vauva nukkuu, muuten ei kunnian kukko laula :D

Itse pääsin eilen vähän ompelun makuun, kun ompelin farkkuihin pitkän vetoketjun. On taas vähän ihmismäisempi olo, kun sai farkut jalkaan! :) Jospa tässä vielä sais muutakin ommeltua, nyt kun on aikaa...




Tyttö sai ihanan nallen joulupukilta.




Nukenvaunut löytyvät milloin mistäkin nurkasta, hyvin usein myös keskeltä olohuonetta :)





Leffaa odotellessa...





Huomatkaa, että mulla on jalassa FARKUT! Jee!


Ompelin 60 cm pitkän vetoketjun, että varmasti mahtuu kipsin yli :)


Makeaa viiniä...




Sekä patonkia ja juustoja, nami!



Vähän tunnelmaa kynttilöillä, sellainen oli meidän lauantai.

Rentouttavaa sunnuntaita! Huomenna meillä on lapsilla karu paluu arkeen, kun pitää herätä aikaisin...



8 kommenttia:

  1. Ihanaa kun olet noin positiivinen.
    Hieno keksintö tuo vetskari.
    Söpö nalle<3 ja nukenvaunut niin suloiset.
    Kuulostaa niin kivalta , rentouttavalta yhdessäololta , hienoa.
    Sinä olet tosi kaunis<3

    Mukavaa pyhäpäivää!

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä sopeutunut juuri oikealla asenteella tuohon kipsiin. Sen mukaan eletään, kun ei kerran asialle mitään voi. Ja onneksi jalka paranee. Niin ei ole mitään sen suhteen huolta. Voi että mitkä vaunut tytöllä. Meillä kun on näitä kolleja, niin nuo kaikki tyttöjen jutut tuntuvat niin ihanilta.

    Leppoisaa sunnuntaita Saksaan. Siellä varmasti ihania viinejä!

    VastaaPoista
  3. Näinhän se on - pienistä asioista elämänilot muodostuvat, kuten siisti ja kaunis koti, hetket perheen kanssa, hyvä leffa...Hyvää paluuta arkeen, kyllä se siitä! Siunausta!

    VastaaPoista
  4. Ihanalta kuulostaa viini ja juusto ilta
    vois itsekin toetuttaa taas pian saman:)

    Tsemppiä sinne
    positiivinen asenne varmaan kans auttaa hyvin eteenpäin<3

    Jamssi

    VastaaPoista
  5. LeenaJohanna: kiitos kovasti! Ihana kommentti :)

    Kaaponkammari: kiitos, itsekin tykkään kovasti noista hempeistä nukenvaunuista :)

    Kiitos Marita ja siunausta sinnekin!

    Jamelia: juustot ja viini on niiiin ihana kombo, että ei miään rajaa. Vois syösä vaikka joka vkloppu :D kiitos myös tsempistä!

    VastaaPoista
  6. Niin valloittava tuo teidän tyttösen saama nalle mekkoineen kaikkineen. Ihanaa, kun korvat, tassunpohjat sekä mekko natsaa toisiinsa. Mainiosti tehty =)

    Ja todellinen ideanikkari olet ollut, kun keksit vetskarin ommella farkkujen sisäsaumaan. Tuntuu varmaan todella hyvältä käyttää tässä tilanteessa niitä. Elämän pienet ilot on niitä parhaimpia!

    Katselin myös kaiholla sun vaalenpunaisia Reinoja (tai Reinoa tässä tilanteessa ;)) Itselleni olen moisia haikaillut, mutta vielä ovatten kaupan hyllyllä minun vaaleanpunaiseni odottamassa.

    Ja kyllä ne patonki, juustot sekä juotavat olisi tännekin kelvanneet sen kynttilänvalon keralla. Nam!! Hyvältä näyttää!!

    Tsemppiä, iloista mieltä ja jaksamista toivottelen tässä minäkin sinulle =)

    -Kirsikka-

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista S ja Kirsikka!

    Kirsikka: itsekin ihastuin tuohon nalleen, mista lie tytön kummitäti tuon löytänytkin :) Pinkit reinot sain pari vuotta sitten joululahjaksi. Nyt on ainakin toiselle kengälle käyttöä! Kiitos tuhanneståi tsempistä, sun viesti piristi mua kovasti!!

    VastaaPoista