perjantai 17. helmikuuta 2012

Karnevaalia ja ystävänpäivän jälkitunnelmia

Tänään on meillä mennyt päivä karnevaalitunnelmissa. Lapset lähtivät aamulla karnevaaliasuissa tarhaan. Teemana heillä oli tänä vuonna viidakko. Poika pukeutui apinaksi ja tytär Helinä-keijuksi 

On ollut ilo nähdä, että lukijoita on kirjautunut lisää! Tervetuloa uudet lukijat, toivottavasti viihdytte juttujeni parissa. Posti on tuonut Suomesta ystävänpäiväkortteja ja täällä ystävät ovat muistaneet pienillä lahjoilla. Olen kyllä niin kiitollinen kaikista ihanista ystävistäni! Myös ihana mieheni muisti minua ystävänpäivälahjalla, kiitos Rakas!  Ihana mieheni on varmasti kultaisin mies maailman päällä, omistautunut perheelleen täysin... Olin 18-vuotias, kun tapasimme ja tiesin heti, että hän on Se Oikea.

Tulipas siirappista tekstiä, mutta ei varmasti liian usein tule ystäville tai Armaalleen sanottua, kuinka kiitollinen heistä kaikista olen! 
Tytär lähdössä karnevaalijuhliin Tinkerbellinä :)
Poika, meidän ihana apina!
Mieheni toi minulle ystävänpäivälahjaksi tämän upean prosecco pullon...
Ranskalaisia kanelipastilleja (jo pelkästä rasiasta lähtee todella hurmaava tuoksu!)
Ja tämän upean kortin sain myös mieheltäni! 
Eilisen leikkauksen jälkeen sain ystäviltäni tämän upean kukka-asetelman.
Samalla saimme jo vähän pääsiäistä kotiin etukäteen.
Kiitos kaikille teille ihanille kortteja lähettäneille! Tiedän, että lähes kaikki Suomen ystävämme käyvät täällä lukemassa kuulumisia. 


Paljon rakkautta ja iloa viikonloppuunne!  


7 kommenttia:

 1. Ihana Helinä- keiju ja niin suloinen apina...☺

  VastaaPoista
 2. Kyllä on lapset söpöinä!
  Ihanan kukkakorin olet saanut <3
  Oikein hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne, ja jäin koukkuun! Aika samanlaisessa elämäntilanteessa ollaan, kotiäitinä ulkomailla, joten oli tosi kiinnostavaa luettavaa. Tulen takuulla toistekin!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania pukuja! :) Ja lahjoja...

  VastaaPoista
 5. Meillä on vasta maanantaina ja tiistaina päiväkodilla karnevaalit. Täytyy myöntää että nämä ovat lapsille mukavia juttuja täällä Saksassa. En löytänyt missä päin etelää te asustatte? Asunut itsekin siellä niin mielenkiinnosta vain kyselen. Jos et halua kertoa niin pahoittelen uteluani. Hienot asut lapsilla... :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Anonyymi: Me asustellaan Münchenin lähistöllä, ei se mikään salaisuus ole :) Tykkään kyllä kovasti Münchenistä, yksi kauneimmista kaupungeista, joita tiedän... Tosi kivoja kyllä nämä karnevaalijutut ja muut hässäkät, mitä täällä järjestetään. Jotenkin täällä näkyy, että lapsia ja lapsiperheitä arvostetaan ja perinteisiä arvoja halutaan kunnioittaa. Tykkään! :)

  VastaaPoista