torstai 9. helmikuuta 2012

Kehystettyjä kuvia ja askarteluja

Meidän tuohon lähikauppaan oli tullut valokuvien tilauspiste, josta saa kuvat heti mukaan. Menin sitten kokeilemaan sitä muutamien kuvien kanssa ja piti sitten mennä kehyksiäkin ostamaan. Kuvista tuli oikein kivoja, melkein kaikki oli viime syksyiseltä ompunpoimintareissulta. 

Ollaan innostuttu taas lasten kanssa askartelemaan. Tarhan karnevaalijuhliin lapset olivat tehneet viidakko-teemalla arkarteluja ja me halusimme tehdä niitä sitten kotonakin. Sanon poikaa meillä monesti "äidin pieneksi apinaksi (:D)", kun hän pitää kovasti banaaneista ja kiipeilystä. Siispä me askartelimme apinan ;) Toissayönä tyttö kiljui kipeää korvaa ja eilen oltiin sitten kotosalla ja leivottiin pullaa. Mikkään ei vie nuhaa pois niin kuin äidin tekemä pulla!Pojan isommalle kuvalle ostin tuollaisen maalaustelineen, jonka maalasin valkoiseksi. Kivan näköinen!! Kuva on mun ehdoton lemppari.
Pienemmälle "omppurohmu" -kuvalle maalasin kehykset myös valkoiseksi.Tähän kuvaan en halunnut valkoisia kehyksiä, joten se odottaa vielä pojan pöydällä sopivia...Tytöstä otin tämän ottamani baletti-kuvan, johon maalasin valkoiset kehykset.Tytön askarteluille ostin ison prinsessa-kansion, koska keskeneräisiä, ja valmiitakin, töitä lojuu aina siellä ja täällä...Tällainen apina meidän askarteluista tuli :)Hännän jouduin tekemään mustaksi tussilla, mutta kivan näköinen tuli silti.Eilinen pullataikina kohosi hyvin ja hyvvää pullaa tuli!

Leppoisaa päivää!

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti tuo balettikuva on sinulla isona!

  Minua harmitta, kun en kuvannut Meriä hänen balettihameessaan ja tossuissaan...Kuv aolisi nyt seinällä tosi suurena.

  Sinä se saat pullataikinastakin näyttävän kuvan!

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Löysin "vahingossa" blogiisi. Kaunis ja houkutteleva blogi. Ihania kuvia ja mielenkiintoista arkea sieltä Baijerista. Tänne palaan vielä :)

  VastaaPoista
 3. Nuo baletti- ja omppukuvat on aivan ihania!!
  Aloitin itsekkin eilen keräämään kuvakollasia (jonka aloitin jo vanhassa paikassa) perheistämme, ja olen muuton aikana "hukannut isovanhempani" ;) Ehkä ne vielä löytyy :)

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja kivoja askarteluja! Itsekin oon kiinnostunuy viime aikoina tekeen taulujs kuvistamme...ensimmäinen valmis ja ollaan tosi tyytyväisiä! Hyvää torstaita!

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita kuvia ja kehyksiä
  tuo maalausteline kiva idea kehyksenä kans:)

  Muksaa viikonloppua jo toivotan:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 6. suloisia, suloisia kuvia ja kivoja askarteluja! :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä ovat kauniita nuo kuvat! Tuo maalaustelinekehys on tosi ihana.

  VastaaPoista