perjantai 10. toukokuuta 2013

Eläintarhassa

Vappupäivänä täälläkin oli pyhäpäivä, joten menimme suomalaisten vieraiden kanssa Münchenin eläintarhaan. Eläintarha on todellakin joka euron arvoinen, voin suositella lämpimästi! Alla kuvia mukavasta päivästä.Poika tykkää kaloista :)Ruokailun jälkeen lapset pääsivät vähän leikkimään.


Kotimatkalla Isarin rannalla oli vielä paljon väkeä.Ihanat "rakkauslukot" ovat niin suloisia! 

Kaunista viikonloppua! 

Pian luvassa ihanien muffinssien resepti, joten pysykää kuulolla!


4 kommenttia:

 1. Saksassa on kyllä ihania eläintarhoja! Juuri hehkutin omassa blogissani Kölnin eläintarhaa, jota muistelemme vielä vuosienkin jälkeen. Korkeasaari tuntuu niin pieneltä ja jotenkin kolkolta näihin verrattuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole kokemusta Saksan muista eläintarhoista, mutta Münchenin tarha on tosi kiva. Mietittiin just, että pitäisköhän meidän ne vuosiliput ostaa ja käydä useamminkin. Siellä saa kuitenkin helposti koko päivän kulumaan lasten kanssa ja kaikilla on aina kivaa :)

   Poista
 2. Hellabrunn on kyllä oikein kiva paikka, kannattaa ostaa se vuosilippu! Kirahvilapsonen ei sitten ulkoillut...? Eikä näemmä se kirahvien uusi aitauskaan ole vielä valmistunnut, mutta eiköhän se kohta valmistu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se pieninkin kirahvi ulkona, kuvat ei vaan olleet siitä niin hyviä. Oli siellä omassa aitauksessaan erillään muista. Uusi aitaus ei ollut vielä valmis, oli muitakin aitauksia vielä työn alla siellä. Pitää kyllä harkita tuota vuosilippua, lähinnähän ongelma on ajanpuute, kun pojan jalkapallopelit vie vklopuista niin ison ajan :/

   Poista