torstai 1. joulukuuta 2011

1. Luukku

1. päivä joulukuuta ja minä ajattelin ilahduttaa teitä jouluun asti joka päivä ainakin yhdellä kuvalla. Katsotaan, toteutuuko aikomus :) 

Tämän päivän kuvat on tältä aamulta, kun lapset avasivat ensimmäiset luukut joulukalentereista. Itse en ole mikään suklaakalentereiden fani. Ihan älytöntä opettaa lapsille, että joulukuussa joka päivä saa suklaata, vaikkakin vain sen yhden palan. Tavalliset kalenterit oli lasten mielestä tylsät, joten apuun riensi veljeni, lasten eno, joka osti heille lelukalenterit. Tytöllä on Filly-kalenteri ja pojalla Playmobil-kalenteri. Itse en kyllä olisi lelukalentereitakaan hankkinut, sillä pientä krääsää on muutenkin ihan liikaa. Mutta nyt heillä siis nuo on, ja iloitkoon niistä :)

Arvontaan voi osallistua vielä huomiseen ja sitten arvon voittajan. Voi teitä anonyymejä, kun teiltä se nimimerkki meinaa unohtua... Mutta huomenna siis arvonta päättyy ja ilmoitan voittajan viimeistään lauantaina. Jännätään siihen asti!
Tytön kalenteri on Filly-kalenteri. nämä ovat tuollaisia söpöjä yksisarvisia. Onko näitä Suomessa?!Ja pojalla Playmobil-kalenteri. Tämä ei sinällään mikään hölmö ole, kun noita leluja voi käyttää muissa Playmobil-leikeissä.

Antoisaa joulukuuta!

6 kommenttia:

 1. Minä ostin tuollaisen kalenterin yksisarvisesta pojan luokkakaverille syntymäpäivälahjaksi. Mies vei pojan syntymäpäiville, ja totesi kotiin palattuaan, että tämä perhe onkin sitten muslimiperhe. Meni minuutti, ennen kuin tajusin virheeni. Mies totesi, että saan kyllä hakea pojan sitten ihan itse kotiin, kun kuuli, mitä paketissa oli.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista!

  Hanna: no Haitko pojan? :D No kaipa nää muslimit on kuitenkin tottuneet Saksassa jouluun, vaikka eivät sitä itse juhlisikaan. Kyllä miehen entisellä työpaikalla kaikki saivat joululahjan, olivat muslimeita tai ei. Saksa on varmaan sen verta "itsepäinen", että ei anna muslimien muuttaa omia tapojaan, vaan he muuntautuvat Saksan tapoihin tai elävät "omillaan". Tai näin ainakin minusta tuntuu. Suomessa taas tuntuu olevan mentaliteetti, että kaikki omat perinteet romukoppaan ja hypitään maahanmuuttajien mukaan sinne ja tänne...

  VastaaPoista
 3. Mentiin kaikki hakemaan lasta :D Ja kyllä kävin pahoittelemassa erhettäni, eikä äiti tuntunut olevan moksiskaan. Onneksi kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään lapsi-ja-seimi -aiheinen kalenteri. Eikähän se tainnut olla ihan tuokaan, mikä tyttärelläsi näkyy kuvassa, mutta yksisarviseen siinäkin oli tilpehööriä.

  VastaaPoista