torstai 29. joulukuuta 2011

Retkellä

Eipä oo lumesta ollu tänä talvena haittaa. Pari kertaa on ollu maa velkeana, mutta enimmäkseen on ollu kuivaa ja keväistä. Tapaninpäivänä käytiin retkellä koko perhe ja lapset saivat testata joulupukin tuomia termospullojaan. Kivoja muistoja jäi meille kaikille tästä mukavasta päivästä. Pojalla on veljeni vanha karvalakki, lähes jo antiikkia siis, mutta aitoa karvaa!

Tänään on muuten tasan vuosi siitä, kun katkaisin jalkani. Ruuvit ja metallilevy ovat edelleen jalassa, tarvitsisin lastenhoitajan, että voisin mennä poistattamaan ne. Jostain syystä ei ole kauhea tunku Suomesta tänne, kun juotuisi joku jotain tekemäänkin :D No, katsellaan, miten asia ratkeaa! Tässäpä nyt kuitenkin tunnelmia meidän retkeltä.

Poika, karvahattu ja kaakao.
Evväät.


Tytön uusi termari on yllättäen pinkki :)

Viimeisiä päiviä viedään tälle vuodelle!


8 kommenttia:

 1. Ihanat hatut ja lapset! Minulla ja miehelläni on samanlaiset, mutte ei ole vielä tarvittu. On menossa joku mukatalvi.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia:) Toivottavasti hoitaja-asia jotenkin ratkeaa ja saat ruuvit poistettua. Mukavaa vuoden vaihdetta sinne kauas!<3

  VastaaPoista
 3. Onpas sulosia kuvia
  toivotan jo hyvää uutta vuotta sinne<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 4. Suloiset kuvat niin suloisista lapsukaisista.♥
  Nuo pojan pienet sormet, kaakkaomukin ympärillä ovat ihanat.

  VastaaPoista
 5. Ekaa kertaa vierailen blogissasi, jonkin blogin kautta tänne ajauduin :) ihania kuvia, ja kaunis jouluinen koti ! hyvää uutta vuotta !

  VastaaPoista
 6. Hei Maria,
  sinulla on oikeus sairasvakuutuskassan kustantamaan lastenhoitajaan, jos et muuten saa apua. Kannattaa kysyä. Hoitajia välittää sitten Caritas tai vastaava. Kokeiltu on. Toivottavasti tärppää ja pääset eroon metalliosista.
  Blogisi on tosi kaunis ja inspiroiva! Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi, Henna

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista kaikille!

  Henna: kiitos infosta ja kommentista! Tiesinkin jo tuon, että voin saada sairaskassasta hoitajan lapsille, mutta en halua lapsia jättää ventovieraalle, kun oon niin ronkeli ;) Mulle kelpaa vain omat sukulaiset ja lähimmät ystävät, joihin luotan... Näyttäs nyt siltä, että yks henkilö ois Suomesta tulossa tänne, että pääsen turvallisin mielin leikkaukseen!

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista