torstai 8. joulukuuta 2011

8. Luukku

8. luukun takaa löytyy joulukuvaus. Tänä vuonna kuvasin lapset itse ja oli hieman haastavaa, että sai lapset yhtä aikaa nauramaan... Siinä sai äiti jos jonkin moista hyppyä ja laulua esittää, että hymyt irtosi. Mutta kyllä tämä meidän kotistudio on kätevä, kun joulukortit sai nopeasti otettua ja valmiiksi. Lasten kuva on minusta ihana joulukorteissa ja aina niin persoonallinen. Myös Suomessa asuvat ystävät ja sukulaiset näkevät, miten lapset ovat kasvaneet :)

Kokeilin kuvia ilman tonttulakkeja ja lakkien kanssa ja lopulliseen kuvaan päätin laittaa lakit, sillä onhan tämä kuitenkin joulukuva. Mikään näistä ei ole se lopullinen kuva, joka kortteihin lopulta tuli.
Tonttulakit ovat jo muutaman vuoden vanhat, mutta tosi ihanat. Ne ovat tosi pitkät ja muutenkin nätit.Iloista päivää!


15 kommenttia:

 1. Varmaan ollut vaikea valita, minkä kuvan lähetät korttina, koska nuokin kuvat ovat kerrassaan suloisia.
  Saimmepas mekin, blogin lukijat, hyvän mielen tervehdys iloisten kuvien kautta.
  Töpsykän villasukat on vielä piste iin päälle.

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, varmasti on ollut valinnan vaikeus kuvien lähettämisessä :) Oma kotistudio olisi ihana ja siis varmasti onkin :)

  VastaaPoista
 3. Alin kuva on viehättävin!

  Mukavaa joulunalusaikaa sinulle!

  Soittelin muuten sen voiastian perään jopa Ilonan puotiin. Hänellä oli ollut sitä sarjaa myynnissä, mutta ei enää.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, tuo alin on mun suosikkini :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia. Ylin on minun suosikkini. Tosi kivat tonttulakit!

  VastaaPoista
 6. Niin söpöisiä nuo pikkuiset! Ihanat kuvat!!

  VastaaPoista
 7. Voi miten suloiset joulukortit kuvasa tulekaan.♥
  Kaikissa lapset ovat ihania...☺

  VastaaPoista
 8. Aivan ihastuttavia kuvia. Meilläkin sai jos jonkinnäköisiä temppuja tehdä.. ei ole tosiaan mikään helppo homma:D

  VastaaPoista
 9. Voi hyvänen aika miten suloisia kuvia! Ja niin suloiset lapset!

  Millainen sää teillä siellä on? Meille satoi alkuviikosta lunta, hurjaa kun ei vielä edes eteläisessä Suomessa ole lunta mutta meille sitä suotiin :) Lapset on aivan innoissaan ja onhan tämä sellainen joulumielen tuoja jos jokin!
  Mukavaa loppuviikkoa!
  Mia

  VastaaPoista
 10. Voi miten kauniita kuvia!:) Minustakin on kiva laittaa joka vuosi lasten kuvalla varustettu kortti, niin pääsevät ne harvemmin meitä näkevät näkemään, miten lapset ovat kasvaneet:)

  VastaaPoista
 11. Hei, suloisia kuvia =)

  Aloin miettimään tuota kotistudiota, onko teillä siis ihan oikea kotistudio? Mä virittelin kotiin tyhjään huoneeseen seinälle ja lattialle valkoiset lakanat kuvausta varten ja aloin sitten miettimään, että saisiko jostain ihan oikeasti ostettua sellaisen kuvaamoissa käytetyn taustan? Mielessä alkoi pyörimään kaikki rullakaihtimet ym. mitä voisi käyttää taustana...

  VastaaPoista
 12. Sori marikan, en ollu yhtään huomannu sun kommenttia ja tänään luin vasta sähköpostit pitkästä aikaa ja hoksasin sun kommentin sieltä!

  Ei meillä sellaisia kuvaamon taustoja ole studiossa, vaan käytetään erilaisia kankaita. Meillä taitaa nyt olla neljä eri kangasta, joita vaihdellaan. Sitten on kaks sellasta korkeaa valoa, joissa on varjot edessä (en tiedä niiden nimeä...)

  Joskus kait mies katseli niitä kuvaamon taustoja ja totesi niiden vaan olevan kotikäyttöön liian kalliita. Hyvin kyllä kankaatkin asian ajaa, varsinkin jos on ekstra-leveää ja -paksua kangasta, vaikkapa ei nekään mitään halpoja ole, kun niitä pitää olla se 6 metriä.

  Toivottavasti tästä oli apua!

  VastaaPoista
 13. Miten teillä on ne kankaat viritetty paikoillensa?

  VastaaPoista
 14. Me laitetaan kangas kiinni kaiteen yli hakaneuloilla. Se on tosi kätevää ja kankaan voi vaihtaa helposti. Kerran piti pistää Suomessa studio pystyyn ja sillon vaan kylmästi naulattiin pienillä nauloilla ylhäältä kiinni. siitä jäi sitten pienet reiät seinään ylös...

  VastaaPoista