maanantai 19. joulukuuta 2011

19. Luukku

Meillä on tänä jouluna kaksi kuusta. Alakerrassa on minun valkoinen kuusi ja yläkerrassa lasten oma oikea kuusi. Lupasin lapsille, että jos äiti saa koristella alakerran kuusen, niin lapset saavat koristella yläkerran kuusen kokonaan itse. Tulikohan luvattua vähän liikaa :D No ei, kyllä lapset koristelivat kuusen todella kauniisti! Alakerran kuusessa ei ole yhtään punaista, mutta yläkerran kuusi loistaa punaisissa koristeissa :) Pipareita on leivottu jo pariin otteseen ja poika halusi tehdä myös oman piparkakkutalon. Hän teki sen ystävälleen, mutta koska talosta tuli niin hieno, niin hän päättikin pitää sen itsellä :D
Pojan mökissä karkkeja ei säästelty... :)
Hän itse kaulitsi taikinan ja teki seinät, suloisen paksuja palasista tulikin ♥Minä autoin koristelussa ja kokoamisessa, mutta muuten poika teki koko talon itse!

Tyttö koristeli niin keskittyneesti.Poika oli ihan jouluisissa tunnelmissa tonttulakki päässä ja joululaulut soiden :)
Yhdessäoloa!

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! :)
  Meillä vietettiin eilinen aamupäivä samoissa tunnelmissa. Joululaulut soiden lapset koristelivat kuusen. Jotenkin se kuusi tuo joulun taloon, ainakin itsestä tuntuu paljon jouluisemmalta :)

  Oikein ihanaa jouluvikkoa teille :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa:) Tosi kivan näköinen piparitalo tulikin! Meilläkin aloitettiin kuusen koristelu eilen, tänään jatketaan:)Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kauniita jouluisia kuvia.
  Sulla on bannerissa unelmien joulukattaus!!!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia taasen!
  Piparkakkumökki on syötävän makea =)

  Mukavaa joulunalusviikkoa!
  /Mia

  VastaaPoista
 5. Onpa hienosti pieni mies tehnyt piparitalon!
  Ihanaa Joulun odotuksen aikaa!

  VastaaPoista