keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joulumuistamisia ja piparilinna

Joulu on jo ovella... Meillä on kaikki valmista joulua varten. Tarhantädeille ja lasten tarhakavereille teimme pieniä piparkakkutaloja ja pakettiin teimme kortit, johon tuli piparitaikinan ohje saksaksi. Kaikki olivat todella otettuja, että olimme itse tehneet lahjat ja hämmästelivät, miten hienoja talot ovat :) Minusta joulussa on parasta se, että voi ilahduttaa toisia! Ei vain omaa perhettä vaan kaikkia ihmisiä, joiden kanssa olemme tekemisissä. Minun luonne on sellainen, että mieluummin annan lahjoja kuin otan niitä vastaan. Ihan parasta on, että näkee ihmisen kasvoilla hymyn, kun hän lahjan saa.

Lapset ovat tänään viimeistä päivää tarhassa. Huomenna olisi vielä oikeasti tarha auki, mutta haluamme mennä perheenä käymään joulumarkkinoilla. Tyttö on muuten meillä ihastunut yhteen tarhan poikaan, eikä tämä ihastus ole suinkaan yksipuolista vaan tyttö sai tältä pojalta kirjeen, jonka sisään hän oli itse askarrellut sydämen <3 Niin suloista! 

Lopussa on vielä muutama kuva ritarilinnasta, jonka tein eilen pojallemme. Hän oli silminnähden innoissaan linnasta ja ratsastavasta ritarista  :)

Piparireseptikortti


Tyttären ensimmäinen rakkauskirje! :)
RitarilinnaPrinsessa odottaa tornissa pelastajaa :D


Ja sieltä ratsu jo saapuukin!


Kiireetöntä joulunaikaa!8 kommenttia:

 1. Sööttiä! Eka rakkauskirje<3 Olet kyllä tosi taitava tekemään näitä piparkakkurakennuksia.

  VastaaPoista
 2. Dear Maria,
  nice pictures.:o))))
  See you soon,
  Elke.

  VastaaPoista
 3. Voi, rakkauskirje, sulosta :) Ei varmaan mene kauaa kun niitä meidänkin tytölle alkaa ilmestyyn ;)Ihana ritarilinna!

  VastaaPoista
 4. Siitä se joulumieli tulee - antamisesta! Meille on annettu paljon ja antamisen ilosta on ihana antaa..Teidän itsetekemät piparijutut huikeita!

  VastaaPoista
 5. voi oispa mullakin kaikki valmiina joulua varten, mut on töissä ylipitkiä päiviä ettei ehi mitään kotona! tänäänkin 14 tunnin työpäivää teen :/. no onneks huomenna aamupäivällä oon virallisesti lomalainen ja sit kunnon jouluspurtti :)

  hyvää joulua!
  suloinen kuva tyttärestäsi kirjeineen :)

  VastaaPoista
 6. Voi mitä piparitaideteoksia olette väsänneet! Ja pitäähän piparilinnan prinsessalle nyt rakkaukirjeitä tulla:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista ja ihanaa joulun odotusta!

  Thank you for your comment Elke! Have a lovely Christmas with your family!

  VastaaPoista