maanantai 20. helmikuuta 2012

Jännä päivä :)

Ekkana muistutus, että arvonta on vielä käynnissä perjantaihin asti. Pääset arvontaan sivun oikeasta reunasta tai tästä. Kaikki vain osallistumaan ja tavoittelemaan kaunista Pip Studion kulhoa!

Eilen meillä olikin jännä päivä! Eräs saksalainen lehti haluaa tehdä meistä jutun ja kuvaajat kävivät täällä eilen. Lapset olivat yhtä hymyä, ja oli tosi kiva kokemus olla kuvattavana. Vielä en voi paljastaa, mikä lehti on kyseessä, mutta toivottavasti tuli hyviä kuvia :) Jännityksellä odotamme, milloin juttu ilmestyy!


Minulla ja lapsilla onkin loma tämän viikon ja saamme touhuta kotona kaikkea kivaa. Pelilaatikko on kaivettu esille, ja pullaakin pitäisi leipasta laskiaisen kunniaksi. Kiva viikko siis luvassa!





Lapsilla oli eilen kuvauksessa nämä vaatteet. Tytön hame ranskalaisesta Vertbaudetista, villatakki C&A ja paita on ostettu viime vuonna Puolasta. Pojan paita, huivi ja liivi Vertbaudetista, farkut Zarasta.








Muruset 




Mies kävi ostamassa lauantaina tulppaaneja 





Kaunista viikkoa!

10 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kuvia ♥ Suloinen parivaljakko teillä! Ja ihanat vaatteet molemmilla! Pakko kurkatakin samantien Elloksen Vertbaudert-tarjonta...

    VastaaPoista
  2. On niin pyöreäposkinen tyttö että tekis mieli puristella ja halia tainnoksiin =) (tai "syödä" kuten sedälläni oli tapana sanoa, kun olin pieni) Hienoja kuvia, nämäkin kuin suoraan jostain lasten vaatelehdestä! :O Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa, mutta tavattomasti kiinnostaa teidän elämäntapanne, joka vaikuttaa kovin erilaiselta verrattuna tuikitavalliseen. Tekevätö lapsesi siis muutenkin lapsimallin töitä ja miten teidät tuosta vaan kutsutaan lehtijuttuun? :) En voinut pidätellä uteliaisuutta.

    Kiitos tästä, todellista silmäniloa!

    VastaaPoista
  3. Oolalaa, jännä päivä teillä olikin!
    Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Terkkuja Heilbronnista. Ilmoita ihmeessä, kun lehti tulee myyntiin. Menen heti ostamaan. :) Lapsukaiset ovat todella söpöjä.
    Hyvää jatkoa "naapuriin" !!

    VastaaPoista
  5. Heippa! Kävin taas pienen tauon jälkeen lukemassa useamman postauksesi. Sinulla on täällä niin kauniita kuvia aina :) Tässäkin lapsilla ihanaiset vaatteet. Tulee varmasti kaunis lehtijuttu. Mukavaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ja paljon onnea lehtijutusta! :) Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista!

    Marja: niin tosiaan, Suomesta saa noita Ellokselta. Ei muuta kuin tilailemaan!

    Maria: Meinasi kyllä pullanmurut mennä väärään rööriin, kun kirjoitit, että onko lapset malleja :D Ei ole, ihan tavallisia, äidin linssiluteita. Tää oli ihan sattumaa, että meistä tulee juttua, laitan sen kyllä tänne, kun on ilmestyny, että miten siihen päädyttiin!

    Kikka: Kiitos!

    Hilla: Juu, laitan heti ilmotuksen, kun bongaan meidät lehdestä! Kiitos samoin!

    Irmastiina: Kiitos!

    Anniina: Kiitos! Samoin sinne: mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  8. emmi: kiitos! Mukavaa viikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
  9. Hyvä että kirvoitin kunnon naurut xD Tosin, täytyy myöntää että ihan vilpittömästi ja aidosti tuota kysyin, eihän sitä koskaan tiedä! Kuvista voisi hyvinkin päätellä että ovat poseeranneet ennenkin muillekin kuin oman perheen kameroille, heh. Olis tosiaan mukava lukea lehtijuttu kun ilmestyy.

    Kiitos myös vastavierailusta blogiini, ja lukijaksi liittymisestä ja kannustavasta palautteesta :) Monet kiitokset tuli nyt sinne suuntaan, kjih. Syömishäiriöt ovat tosiaanin puhututtava ja surullista kyllä; aina ajankohtainen aihe, josta riittää kirjoitettavaa. Toivon todella, että blogista voisi olla hyötyä muillekin näiden sairauksien kanssa kamppaileville. Omaa mieltä pidän onneksi tasapainossa toisen blogin avulla, ettei nyt mieli ole ihan pelkkää s.häiriötä :O

    Palailen taas lueskelemaan ja kommentoimaan ! =) Kivaa helmikuuta teille!

    VastaaPoista