torstai 14. helmikuuta 2013

Ihanaa ystävänpäivän iltaa kaikille teille ihanille lukijoille!   Monen lukijan ja blogisiskon kanssa olemme ystävystyneet ja teistä iloitsen erityisesti! Muistelen vieläkin lämmöllä blogiystävän Maritan tapaamista viime keväänä. Paljon iloa olen blogini kautta saanut ja siitä olen todella kiitollinen! 

Täällä on ollutkin tosi ihana ystävänpäivä. Aamulla oli kiva herätä, kun alakerrassa odotti aseteltu yllärilahja mieheltä.  Kiitos kulta vielä kerran! Tyttären kanssa kävimme pyörähtämässä kaupungilla kauniissa, aurinkoisessa pakkassäässä. Löysimme ihan sattumalta aivan ihanan kaupan, jossa olisimme molemmat voineet viettää usemmankin tunnin :) American Heritage on nimensä mukaisesti amerikkalaisia ihanuuksia myyvä liike. Myös amerikkalaisia ruokatarvikkeita oli jonkin verran ja pitihän sieltä mustikkapannari -seos ostaa. Paljon oli Lexingtonin tuotteita, jos jota kuta Münchenissä asuvaa kiinnostaa.



Sydäntikkari on miehelleni minulta ja tyttäreltä 







Miehen ostama yllätyslahja 


Niin kauniit kupit!







Pannarit menee kokeiluun viimeistään huomenna...

Kaunista iltaa!


13 kommenttia:

  1. Oh, kiitos puotivinkistä! (inhoan vaateshoppailua, mutta kirjoja ja esineitä voisin hiplailla tuntikausia :D Kare ja Buttlers ja kaikki pikkuiset puodit ovat retkikohteitani silloin tällöin, ja nyt sitten on taas vinkki takataskussa!) Tosi, tosi kaunis yllärilahja. Mun tyyliä. Varo etten tule varastamaan. Ja hei, hyvää päivää, viime aikojen uusin kaiffarini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Butlers on munkin yks kestosuosikki :) Pitääpä piilottaa nuo kupit, ettei vahingossa livahda sun laukkuun ;D Kiitos lukuisista sähköposteista, niin antoisaa keskustelua!

      Poista
  2. Oi mikä lahja!

    Ihanaista ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Toivottavasti sullakin oli ihana ystävänpäivä!

      Poista
  3. Ai miten ihana lahja... ihana mies sulla :) Meillä ei lahjoja jaettu - mutta meille tuli tänään miehen kanssa 22 vuotta yhteiseloa täyteen! Tai siis siitä on tasan 22 vuotta kun tapasimme ensimmäistä kertaa minun penkkari-iltanamme :)

    Oikein mukavaa ystävänpäivän iltaa sinne suunnalle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Kyllä munki mielestä mun mies on ihana ja osaa aina kivasti yllättää :D Onnea teille! ♥ 22 vuotta on piiiiitkä aika, siinä ajassa ehtii jo hieman oppia tuntemaankin toista, vai?

      Kiitos, toivottavasti teilläkin oli tyttöjen kanssa kiva ilta!

      Poista
  4. haa! pitääpäs visiteerata tuolla putiikissa ja Hyvää Ystävänpäivää Sinulle myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyhän Glenni katsastamassa liike. Niin ihana! Kiitos ♥

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ♥ Toivottavasti sielläkin oli eilen kiva päivä!

      Poista
  6. Kovin myöhästyneet Ystävänpäivätoivotukset täältä! <3
    Aivan ihanan lahjan olit mieheltäsi saanut! <3
    Olitko tuollaisia toivonut joskus vai keksikö miehesi lahjan ihan itse? ;-) En yhtään ihmettele, että pidät lahjastasi! ;-)
    Onko kuppi Maisonin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin ♥ En ollut noita kuppeja toivonut, joten ihan itse oli mies mun tietämättä käynyt ne ostamassa. Yleensä ei edes ystävänpäivälahjoja ostella, joten yllätys oli melkomoinen :) Tykkään kyllä kovasti niistä, nyt pitää vain kerätä pari lisää, että voi kahvikestejä pitää! ;) Ei ne taida Maisonin olla, jos en ihan väärässä ole, niin veikkaan Butlersia. Näyttää nimittäin samalta sarjalta kuin joululahjaksi saamani lautaset.

      Poista