torstai 7. helmikuuta 2013

Lelumania

Viikonloppuna siivoiltiin lasten lelukaappeja ja melkoinen läjä vanhoja leluja lähti kiertoon. Suuressa kaveripiirissä on se hyvä puoli, että aina on pienempiä lapsia, joille voi vanhat lelut lahjoittaa. Isot legotkin lähti kiertoon, koska kumpikaan lapsista ei ole koskenut niihin varmaan vuoteen.

Tytön lempilelut järjestettiin pöydälle (hänellä tuppaa olemaan tapa piilottaa lempilelut tyynyn alle). Ihan ykkönen on Disneylandista ostettu Tähkäpää. Jostain syystä muut Disneyn prinsessat ei ole yhtään niin ihania. Ehkä Tähkäpää pakkomielle johtuu siitä, että se oli ensimmäinen elokuva, jonka tyttö kävi elokuvissa katsomassa. Sittemmin dvd on meillä pyörinyt turhankin tiuhaan ja laulujen lisäksi osaamme ulkoa lähes kaikki vuorosanat :D Tytöllä on myös oma tähkäpää-mekko, jota hän on pitänyt kotonakin ihan muuten vain. 

Hyvänä kakkosena leluissa on kaikki Fillyt. Niin ärsyttävän pieniä, mutta niin suloisia. Liian helppoja ostettavia. Vain pari euroa, kyllähän tuon voi viedä kaupasta kotiin. Ja niitä on vietykin, vähän turhan usein. 

Pojalla ei ole oikeastaan kuin kaksi huippujuttua. Playmobil merirosolaivat (niitä on siis 2 erilaista), koska joulupukki oli pitänyt tärkeänä, että pojalla on kaksi laivaa. Lisäksi Suomesta ostettu Angry birds -peli on ollut kovassa käytössä. 

Tänään ei kuitenkaan ole aikaa leikkiä, sillä tyttärellä on tarhassa pyjama-partyt ja huomenna on molemmilla lapsilla kauan odotetut karnevaalijuhlat. Sitten alkaakin kauan kaivattu talviloma!


Pascal on niin söötti :)Filly-kokoelma alkaa olemaan jo melkoinen. On pieniä ja isoja, yksisarvisia ja siivellisiä. Ja vaikka minkä värisiä. Joka tytön unelmia siis.


Playmobil-laivat ovat tosi hienosti toteutettuja pienintä yksityiskohtaa myöten. Kahdella laivalla saa hyvät taistelut aikaiseksi. 


Leikkisää päivää!

4 kommenttia:

 1. Voi, noita meilläkin lojui pitkin kotia vielä pari vuotta sitten. Mutta aika aikaansa kutakin. Ihana tapa piilottaa leluja tyynyn alle :)

  VastaaPoista
 2. täällä pitäs kans tehdä leluharvennusta...
  meillekin noita Fillyjä kerääntynyt... nyt kylläkin leikitään vaan dinoilla...
  ihania nuo kuvat kyllä!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin toisen kaksostyttösen lemppareita on ihan ehdottomasti filly ponyt, niissä on niin ihana pinta, jota hypistellä:) Toinen tyttösistä taasen on ihan prinsessatyttö. Isosisko keräilee Monster high nukkeja ja isoveli legoja aina vaan. Meidänkin pitäisi tehdä taas kohta puolin leluinventaariota:)

  VastaaPoista
 4. Meillä lemppari on Helinä keiju, mutta nyt Tähkäpää on kovassa nousussa. Toin tytöille Lontoosta puvun ja peruukin, ja välillä joudun piilottelemaan sitä ;)
  Noita Fillyjä en ole nähnytkään.

  Alexilla on MARTTI :D Se on sellanen autopoika :)

  VastaaPoista