maanantai 8. kesäkuuta 2009

Odottavissa tunnelmissa

En millään malttaisi odottaa, että kesän ensimmäinen Kesä T.i.l.a tulee! Viime kesänä seurasin sitä aktiivisesti ja pidin kovasti molempien uusien sisustajien käden jäljestä. Viime viikolla loppui Huvila ja Huussikin, josta myös pidän kovasti. Olen nykyään ihastunut mökkeihin ja varsinkin valkoisiin mökkeihin (yllättäen), joten nämä ohjelmat ovat kuin tehtyjä minulle. Muuten katson tosi vähän televisiota...

Odottelen myös tilaamiani tyynyjä saapuvaksi tällä viikolla. Laitan niistä sitten kuvia, kun ne saapuvat. Tilasin myös beigeä ruutukangasta, josta ajattelin ommella tyttärelleni mekon. Olen myös miettinyt, että kävisin tässä joku päivä kaupungilla ja ostaisin paksumpaa valkoista puuvillakangasta ja yrittäisin tehdä sohvaan selkänojalle sohvatyynyt ja sohvaan pidemmän helman. Olen huomannut, että sohvan iso päällinen kutistuu kerta kerralta ja olen joutunut pari kertaa ompelemaan sitä kulmista, kun se on revennyt. Olisiko kenelläkään vinkkejä, miten saisi päällisen päälle repeämättä..? Olen kokeillut laittaa päällisen hieman kosteana ja silittänyt lämpimäksi, mutta mikään ei tunnu toimivan.

Huomiseksi on luvannut vesisadetta, joten toivottavasti kangas tulee huomenna ja pääsee heti ompelemaan!

1 kommentti:

  1. Olipas kyllä hyvä jakso! Joilla jäi väliin, niin katsokaa ihmeessä se netistä. Sen lisäksi, että tekee mieli remontoimaan tai maalaamaan jotain, niin haluan ehdottomasti joskus käydä Saarenmaalla :)

    VastaaPoista