tiistai 9. kesäkuuta 2009

Valkaisua ja repeilyä

Jeps, eli aloinpa valkaisemaan sohvan päällisiä, kun niissä oli pinttyneitä baananitahroja, jotka eivät millään pesulla ja myrkyillä muuten suostuneet lähtemään. Ja miten sitten kävikään... Aloin vetämään (ihan varovasti) oikeasta alakulmasta ja reps: sauma repesi ainakin 15 cm:ä! Eikä siinä vielä kaikki, vaan päällinen repesi vielä kahdesta muustakin kohdasta. Voi aarrggggg! Itku meinas päästä, kun sain päällisen kokonaan pois. Valkaisu taisi kuitenkin tepsiä tahroihin, mutta illalla tulee olemaan urakkaa, että saan rikkinäiset kohdat ommeltua. En tiedä, onko sohvan laatu jotenkin vieläkin huonompaa kuin Ikea yleensä. Tämä on siis Ikean Nikkala -sohva ja ollut meillä nelisen vuotta. Itse asiassa ostimme sen, kun muutimme Saksaan. Siihen ei saa ostettua edes uusia päällisiä, kun koko sohvaa ei ole Ikeassa enää myynnissä :( Pitäisi varmaan koko sohva myydä nyt pois, kun vielä saisi siitä jotain maksuakin... Aika iso urakka on uudet päällisetkin alkaa tekemään ja niihinkin uppoaa paljon rahaa, jos ei ihan lakanakankaasta meinaa tehdä. Huoh, kylläpä tympäsee!



No mutta, tässä kuva poikani Reino-kengistä, jotka hän sai joululahjaksi isovanhemmilta. Ovat olleet todella kovassa käytössä. Mietin jopa hetken, että laittasin ne pojalle tarhaan sisäkengiksi, mutta en sitten raskinut. Siellä kun tahtoo ihmeellisesti tavaraa hävitä aina joskus... Kengät oli jouluna sopivat ja nyt pitäisi vissiin jo uudet ostaa kesän reissulta, kun alkavat käydä pieneksi!


Tytär sai pinkit Reinot ja ne ovat olleet toistaiseksi vasta kaapin päällä koristeena, koska ovat aika isot. Joskus neiti niitä kokeilee, mutta toistaiseksi ei ole kävely hirveän hyvin näillä onnistunut. Äkkiähän se jalka kasvaa, jotta pääsee näilläkin tepastelemaan.

Mukavaa (toivottavasti vähän parempaa) päivää kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti