keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Tyynyvaihtoehtoja

Tuuliset terveiset päiväuniaikaan! Lapset nukkuvat, ja itselläkin kyllä pitäisi, kun poika on sairaana ja valvottaa yöllä, mutta ei millään malta, kun pitää päivittää blogia... Huomenna saadaan vihdoinkin tyttärelle oma sänky ja toivottavasti seuraava yö on siis viimeinen, kun joudun nukkumaan koko yön kyljelläni! Tytöllä oli kyllä pinnasänky, kun hän oli vauva, mutta ei hän suostunut nukkumaan siinä -edes päikkäreitä. Tyttömme lienee niitä vaativan tempperamentin lapsia, joka ei viihtynyt hetkeäkään yksin, vaan kannoin häntä kaikki päivät rintarepussa, kun ei suostunut nukkumaan sängyssä eikä varsinkaan "vain" makoilemaan lattialla ja katselemaan leluja. Siitä ajasta on onneksi jo selvitty ja tyttö on reilu puolitoista vuotias todella iloinen neiti. Kuulemma vaativan tempperamentin lapset ovat erityisen lahjakkaita ja taiteellisia :) No jaa, aika näyttää, mihin ipana suuntautuu.

Sohvan tyynyjä olen edelleen miettinyt. Löysin netistä tällasia vaihtoehtoja jo aemmin mainitsemani "aliment" -tyynyn lisäksi:
Tämä tyyny olisi varmaan hyvä isomman kaveriksi..? Pidän vanhasta tekstistä ja vaaleus on kyllä ehdoton plussa!


Tässä sittä Jeanne d'Arc Livingiltä toinen tyyny, joka ehkä myös kävisi. Pitäisikö olla toinen tällainen ja toinen sitten "aliment"...

Nyt iski kyllä valinnan vaikeus! Tyynyt ovat kyllä niin arvokkaita, että niitä ei hirveästi ole varaa ostaa, mutta jos nyt edes yksi... Pitäisi vissiin vielä käydä katsomassa Münchenistä, mitä siellä on tarjolla ja päättää vasta sitten (ihan kuin tässä ei ois jo tarpeeksi pähkäilly...) :)


Suomen loma lähenee kovaa vauhtia. Luvassa on hirveästi juhlia. Pitäisi käydä joku riepu ostamassa, että kehtaa mennä mukaan juhliin. En vain pidä yhtään vaatteiden sovittamisesta ja inhoan sovituspeilejä yli kaiken! Vaan ei se auta, jos mekon päällensä haluaa, niin pakko se on vaan mennä ja sovittaa.

Mukavaa tuulipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti