perjantai 12. kesäkuuta 2009

Mukavia heräteostoksia

Keskiviikkona piti lähteä ostamaan uusia tyynyjä, kun vanhat olivat niin nuhjuiset ja oikeasti tosi vanhat. Saksassa ei vaan ole saman kokoisia tyynyjä kuin Suomessa, joten jouduimme ostamaan myös tyynynpäällisiä. Ovat kyllä jättikokoiset tyynyt, taisi olla 80*80 kokoiset! Samalla tarttui mukaan pari estrajuttua Segmülleriltä. Olen etsinyt pitkään sopivaa astiaa teepusseille, että pysyisivät hyvin järjestyksessä ja nyt siis löysin sen, jipii! Samalla löytyi vanhan näköinen tarjotin, jolla on helppo kantaa kahvikupposet ja tarjottavat kesäpäivänä parvekkeelle vieraille.

Kesäistä sisustuslukemista ELLE-lehdessä. Lehdessä oli mukavia vinkkejä lasten synttäreille. Poikani viettää reilun viikon päästä 3-vuotis synttäreitään ja olisi niin ihana pitää ulkoilmajuhlat jossain pihalla. Miten olisikaan kaunista vihreää luontoa vasten isot pöydät valkoisine pöytäliinoineen! Mutta koska asumme kerrostalossa, täytyy tyytyä pitämään kekkerit sisällä. Ennen pidimme pojan juhlat aina sekä Saksassa että Suomessa mummulassa, mutta en jaksa enää sitä rulijanssia. Siihen menee kuitenkin valmistelujen kanssa vähintään kaksi lomapäivää joka kerta, ja muutenkin loma on aina liian lyhyt...


Tässä astia teepusseille. Lokeroita on neljä ja päällä on ihanaa ranskalaista kirjoitusta. Harmi, ettei minulla ole enempää pöytätilaa keittiössä, että voisin pitää tätä esillä, vaan joudun laittamaan sen kaappiin toistaiseksi.


Tarjotin löysi paikkansa viinikaapin päältä ja laitoin siihen Suomesta ostamani Riviera Maisonin lasiastiat.
Lopuksi vielä kesäinen mansikkakakku. Täällä on mansikkasato nyt parhaimmillaan, nami! Tarkoituksena olisi käydä joku päivä poimimassa pakastettavat mansikat talteen. Tyynyt muuten saapuivat tänään, niistä kuvia seuraavassa postauksessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti