tiistai 30. kesäkuuta 2009

Viikonlopun ostoksia

Pari aurinkoista päivää Poingissa, jee! On itse asiassa vähän turhankin lämmintä, kun meinaa iho palaa ulkona. Rankkasateet teki selvää osasta mun parvekekukista, huoh. En nyt ennen lomaa ala laittamaan uusia tilalle, kun kuivuvat muuten matkan aikana. Olisi ollut niin kiva ottaa muutama kesäinen kuva parvekkeeltakin kukkien kanssa, mutta jääköön se odottamaan elokuulle. Viikonlopun ompeluksista minulla ei edelleenkään ole kuvia, mutta pojan kengistä ja minun juhlamekosta pari kuitenkin.


Saksalainen perinnemekko. Näitä löytyy joka lähtöön: on eri värisiä ja mittaisia ja erilaisilla yläosilla, mutta tämä oli minulle mieleinen. Ei liian lyhyt eikä liian pitkä ja värimaailmakin sopivan herkkä.

Yläosan kirjailut ovat todella viehättävät ja essun kangas on mitä kaunein.


Pojalle löytyi tällaiset kengät häihin. Puvun alta ei näy kuin kärjet, joten ajattelimme, että nämä sopivat. Kengät voi juhlien jälkeen ottaa muuhunkin käyttöön, joten ei jää ihan yhteen kertaan pitäminen. Ovat vissiin aika kovaa huutoa täällä nyt, kun joka toisella on tällaiset jalassa.

Ompeluksista luvassa kuvia vielä tällä viikolla!


1 kommentti:

  1. Hei!
    En tiennytkään, että olet noin hyvä ompelemaan! Nuo lastenasutkin ovat aivan ihania! Ja tuo teidän asunto se vasta onkin aivan ihana! Valkoisia unelmia on tosi osuva nimi! :)

    Maria

    PS. Tietokonenörtti kun oon, niin en osannut laittaa kommenttia muuten kuin näin... hih!

    VastaaPoista