sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Synttärit juhlittu!

Kylläpäs on ollut hulinaa koko viikonlopun! Ai niin, myöhästyneet juhannuksen toivotukset lukijoille! Täällä Saksassa ei niin juhannusta juhlita, eikä se esimerkiksi kauppojen aukioloissa näy mitenkään. Eri puolilla Saksaa kyllä kokoontuu suomalaisia ja muita skandinaaveja viettämään juhannusta, mutta meillä mies oli töissä perjantai illan ja yön, joten meillä ei juhannus näkynyt millään tavalla tänä vuonna. Ensi vuonna olisi toive ja tarkoitus olla mökillä Suomessa, mutta nähtäväksi nää, että toteutuuko se.

Tänään juhlimme poikamme 3-vuotis synttäreitä ja mukavaa oli! Vieraita kävi ihan riittävästi, mutta ei kuitenkaan liikaa, että ehti kaikkien kanssa juttelemaan ja lapset saivat leikkiä rauhassa. Poika sai paljon mukavia lahjoja ja oli ihan innoissaan, kun kävi niin paljon kavereita kylässä yhtä aikaa :)

Alla pari kuvaa ompeluksista. Kahteen isoon tyynyyn ei ole vielä tullut ne sisätyynyt, joten laitan niistä kuvia sitten myöhemmin.Tässä kuva pojalle ompelemastani liivistä, housuista ja kauluspaidasta. Näytti tosi kivalta pojan päällä ja kesähäihin nämä olisi tarkoitus ensi kuussa pukea ylle.


Tämän tyynyn tein lasten huoneen penkille. Penkille on ompelulistalla istuinpehmuste ja lisää pieniä tyynyjä, mutta tällä hetkellä ei ole niiden ompeluun aikaa...


Viimeisenä vielä kuva tämän päivän juhlapöydästä. Tarjottavat riitti hyvin (niitä jäi aika paljon). Lienee olen tullut äitiini ja teen tarjottavia aina kolminkertaisen määrän syöjiin nähden :) Huomenna poikaa juhlitaan tarhassa ja sinne on muumipari-kakku tehtynä ja Fazerin konvehdit ostettuna.

Ensi viikolla sitten lisää sisustusjuttuja. Pitäisi varmaan hyökätä olohuoneen kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti