torstai 6. elokuuta 2009

Helteiset terveiset!

Täällä on kuuma! Lämmintä vajaa 30 astetta, mutta onneksi sentään vähän tuuleksii ulkona. Hyvä syy olla aamupäivällä sisällä, jotta iho ei pääse kärähtämään :) Tänään sain ommeltua hameen äidilleni, saapas nähdä, kelpuuttako hän sitä... Antibioottikuuri on nyt ohi ja väsymyskin alkaa helpottaa, jee! Nyt vaan varovaisesti lenkkipolulle ja välttelemään uusia tauteja. Jotenkin on jo syksyinen olo, vaikka kesä on vielä täysillä päällä. Syksyn kuvastoja tippuu koko ajan postiluukusta sisään, joten lukemistakin on kovasti. Mut tässä jälleen kuvia. Mieli tekisi alkaa vielä ompelemaan tytölle mekko valkoisesta pellavakankaasta, mutta pitänee odottaa viikonloppuun.Näitä Pentikin lampunjalkoja ostin kaksi. Olivat puoleen hintaan. Saatavilla olisi ollut vieläkin isompi, mutta se olisi ehkä ollut jo liian iso. Näihin odotellaan tuliaisina varjostimia ;)

Tällaista minulla on nyt työn alla. Upeaa rojua -kirjasta tein sabluunan keksimälleni sanalle ja vuosiluvulle ja sitten tein tyynynpäällisen juuttikankaasta, johon painoin ko tekstin. Toimii!!! Näitä on kaksi ja tulevat pitsityynyjen kaveriksi sängyllemme.

Tältä lastenhuone näyttää nyt, kun molempien lasten sängyt ovat siellä. Mekkoja on joka paikka täynnä ja osa jo pieniä, mutta eihän niitä raski poiskaan vielä laittaa...

Näkymä ovelta. Poika sai Suomen reissulta vedettävän muumi-matkalaukun ja on kyllä ollut mieleinen. Hän herätti hilpeyttä lentokentillä vetäessään laukkua pikkutakki päällä :) Pysyisi ehjänä ensi reissuun asti!

Hyvää elonkorjuu aikaa lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti