sunnuntai 9. elokuuta 2009

Sisustusähky!

Liikaa kaikkea! Mielessä on aina, mitä touhuais seuraavana ja aikaa on vain 24 tuntia vuorokaudessa. En sitten ole kerennyt ompelemaan tytölle sitä mekkoakaan, saatikka muuta. Eilinen päivä meni nopeasti läheisessä ostoskeskuksessa, kun piti lähteä ostamaan ystäväperheen syntyneelle vauvalle lahjaa. Samalla löytyikin Butlersilta muutama kiva juttu. Tuntuu vain, että nyt pitää laittaa stoppi ostamiselle ja muutenkin sisustushulinalle. Liikaa tyynyjä ja päällisiä, purkkeja ja kynttilöitä. Jospa antaisi nyt vähän aikaa kaiken olla niin kuin on ja sitten syksymmällä panostaa taas lisää (ainahan voi yrittää, vai kuinka?!).Tällaisen suloisen valkosipulipurnukan löysin Butlersilta. Samaa sarjaa olisi ollut myös sipuliastia, mutta se ei olisi kyllä millään mahtunut meille, joten jätin sen ostamatta. Yleensä meillä on valkosipulit lojunu laatikon pohjalla ja tietysti sokenut ahkerasti. Parempi, kun kaikella on oma astiansa ja järjetyksessä, niin kaiken löytää ja tulee myös käytettyä enemmän.

Tässäpä nyt tämä keittiöön laitettu hylly. Se löytyi Lidlistä ja hintaa oli alle 10 euroa :) Minua häiritsee koko ajan enemmän ja enemmän nuo rumat laatat, vaan minkäs sille voi... :(

Ennen Suomen lomaa olin ostanut isoimmain näistä windlichteistä, ja eilen ostin kaveriksi kaksi pienempää. Nämä myös Butlersilta huippuedulliseen hintaan! Toinen oli 9.90 ja toinen 7.90. Nämä tuovat ihanasti tunnelmaa ja valoa portaiden alla. Eilen illalla oli vielä 25 lämmintä ja pimeää, ihan välimeren tunnelmaa kynttilöiden roihutessa.

Vielä lopuksi kuva tällaisesta astiasta, jonka löysin - uskokaa tai älkää - läheisestä rautakaupasta! En vielä tiedä, mitä tähän laittaisin. Kynttilöitä? Kukkia? Karkkia? Se on tällä hetkellä ruokapöydällä odottamassa myöhempää käyttöä.

Mutta nyt siis loppuu ostaminen toistaiseksi. Ei ole tilaa eikä rahaa ja mielikin alkaa jo pistää hanttiin ostomanialle. Ensi viikolla taitaa saapua olohuoneen lamppu, mutta sen pääsemisestä kattoon ei ole mitään takeita...

Toivottavasti ensi viikolla pääsisi taas ompelemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti