maanantai 17. elokuuta 2009

Multasormi :)

Viikko on alkanut ihan loistavasti käyntiin! Hellettä on piisannut ja piisaa täksikin viikoksi. Eilen oli 32 astetta ja tänään on luvannut 31 astetta lämmintä :) Keskiviikkona saadaan Suomesta vieraita ja on kyllä ihanaa! Viikonloppu meni urheillessa perheen parissa. Uimista, pojan pyörällä ajoa ja eilen kunnon hikilenkki helteessä. Lauantaina oli jälleen illallisvieras, joten lenkit ovat olleet enemmän kuin tarvittuja!

Tytölle olen ommellut valkoisen pellavamekon ja siihen pellavaessun. Se ei ole vielä ihan täysin valmis, pitää ommella essuun pitsireunus ja taakse ajattelin laittaa kolme ruskeaa suurta nappia.

Tänään kävin heti aamusta rautakaupan puutarhaosastolta ostamassa syyskukat. Valinta oli -jälleen kerran -vaikea, mutta nättiä tuli. Parvekkeesta laitan joskus parempia kuvia, kun saadaan kevällä ostamani liina joskus sinne laitettua.


Tytön mekko on vielä nuppineulojen peitossa, mutta hiljaa hyvä tulee :) Essun reunaan ajattelin laittaa pitsiä samoin kuin mekon olkapäihin.
Taakse tulee kolme isoa ruskeaa nappia. Vielä en ole päättänyt, että omepelenko essun kiinni mekkoon vai annanko olla irrallaan. Ei ainakaan tippuisi matkasta, mutta toisaalta olisi kiva käyttää mekkoa myös ilman essua. Lisäksi ompelin essun värisestä kankaasta huivin.

Tällaisia kukkia laitoin tänään parvekkeelle. Valkoisia kukkia on kolme, koska näitä pieniä mustia metallisia ripustimia on kolme. Jokaisen vieressä on tollanen kanervan tyyppinen (en hallitse yhtää kukkien nimiä, joten antakee anteeksi puuttelliset nimitiedot!).
Lisäksi parveekkeella on päivänvarjon molemmin puolin punoskorit, joihin mahtuu kumpaankin kolme kukkaa. Nyt laitoin kaksi kanervaa ja yhden vaaleanpunertavan kukan.


Tässä vielä lähempi kuva korista. Nämä korit tilasin Impressionnenista keväällä. Talveksi pitää ne varmaankin ottaa pois, että eivät mene pilalle. Kiva oli päästä vähän multaamaan sormia. Olisi mukavaa, jos joskus saisi oman pihan laittaa kukkia ja pensaita oman mielen mukaan! Todella kivaa puuhaa!

Koetan tällä viikolla keretä vielä ainakin yhden kerran kirjoittelemaan. Sain mieheltä synttärilahjan etukäteen ja siitä pitää ehdottomasti laittaa kuva piakkoin!

Aurinkoisin terveisin,

3 kommenttia:

 1. Just found your blog now! you have a lovely blog... i'll be back more often. Have a great day,
  Rosa from Portugal

  VastaaPoista
 2. Dear Maria,
  many thanks for your dear comment.
  If my Blog like pleases me to you.
  I am exceedingly inspired by your pictures and post and also become you immediately sometimes to link.
  Come certainly you visit regularly and pleases me already about it.
  Affectionately yours and see you soon,
  Elke.

  VastaaPoista
 3. Hello Rosa and Elke!

  Thank you very much for your comments! It is really nice that you have found my blog :) Welcome back!

  I wish you both a great autumn!

  Yours,
  Maria

  VastaaPoista